Nie no żartuje to pedały jakieś. Pedały w dlugich włosach
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
🔥
Chłopcy będą chłopcami
- teraz popularne
Nie no żartuje to pedały jakieś. Pedały w dlugich włosach
PanJacekPierwszy napisał/a:
Gdzieś na trójkącie albo okolice Drobnera, widać ścisłe c
Ulica Probusa, łącząca się z Drobnera. Wrocław.
Zawsze chłop może się obrazić i wrócić na Ukrainę. Nie będzie go nikt szarpał na ulicy... A nie, czekaj.... XD
W Warszawie w nocy, to spotka dziś Ukraińca, Murzyna, Hindusa. Polaków jakoś nie widać, ani nie słychać.
Danydwabanany napisał/a:
Zawsze chłop może się obrazić i wrócić na Ukrainę. Nie będzie go nikt szarpał na ulicy... A nie, czekaj.... XD
Ty lepiej tam jedź jak widać, że patusy szukają zaczepki. W końcu kogoś uszkodzą, albo zabiją .
Smokw napisał/a:
Ty lepiej tam jedź jak widać, że patusy szukają zaczepki. W końcu kogoś uszkodzą, albo zabiją .
Ty dalej o Ukraińcach czy może nie złapałeś kontekstu mojej wypowiedzi? XD
PanJacekPierwszy napisał/a:
Gdzieś na trójkącie albo okolice Drobnera, widać ścisłe c
Jedności narodowej
royal86 napisał/a:
to pewnie jakaś lewacka ustawka za kase od ratusza - za dużo tu nie gra - dziwaczny ubiór, dziwaczne zachowanie i dziwaczne komentarze w tle - sama reakcja poszkodowanego też nienaturalna. Teraz będą mieli pożywkę w mediach ak to Polacy nękają ukraińców.
Masz upośledzony umysł
PsikutaBezS napisał/a:
Niemcy mówili: "polskie świnie"
Niemcy mówili też o tysiącletniej Rzeszy, a trwała 12 lat, także w dupę sobie wsadź niemieckie mądrości.
Antoni79 napisał/a:
Czyli nos mnie nie zawiódł 😆Ulica Probusa, łącząca się z Drobnera. Wrocław.
Diavolo_ napisał/a:
Przypominam, że nazisci zostawili niemcy zrujnowane.
Niczego nie zastali bo po I wś ich jeszcze nie było. Natomiast program UE to praktycznie program NSDAP.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie