Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:00
Cytat:

W środę późnym wieczorem w Södertälje zastrzelono 38-letniego mężczyznę. Informacje o strzelaninie wpłynęły do sztokholmskiej policji po godzinie 23.

Według rzecznika policji Daniela Wikdahla do strzelaniny doszło w pomieszczeniu mieszkalnym w dzielnicy Hovsjö. Jak informuje portal Krimfup.se, mężczyzna został przetransportowany do szpitala, jednak zmarł w wyniku odniesionych obrażeń.

38-latek to Salwan Momika, iracki uchodźca, który w pobliżu meczetu w Sztokholmie zniszczył Koran. Jak podaje szwedzka policja, trwa sprawdzanie informacji, czy część wydarzeń mogła być transmitowana na żywo w mediach społecznościowych. - Takie zgłoszenie do nas dotarło i badamy tę sprawę - powiedziała rzeczniczka policji Nadya Norton.

Spalił Koran. Kim był Momika?
Salwan Momika deklarował się jako zagorzały chrześcijanin walczący z islamem. Twierdził, że ​​Koran powinien zostać zakazany. 37-latek z Iraku w 2014 r. założył partię, ale po nieudanej walce o władzę opuścił kraj i uciekł do Europy. Otrzymał czasowe zezwolenie na pobyt w Szwecji. Przeciwko jego działalności protestowali muzułamanie.

Info
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
patmon 2025-01-30, 11:11 57
Możnaby rzec, że poległ śmiercią bohaterską. Powinni go pośmiertnie odznaczyć jakimś medalem. Oby więcej było tak świadomych ludzi, że ta ich dzika religia zapisana w spalonej książce to nic więcej jak Srallachu zrzuć gówno z dachu i w nagrodę ko🤬y dostaną raj, niebyle jaki raj, taki kozi raj składający się z kozich dziewic 🤣
Zgłoś
Pawehan 2025-01-30, 11:21
Kory nie wolno palić i trawy wypalać pewnie też ...
Zgłoś
DeLux 2025-01-30, 11:23 1
Palenie koranu jest bez sensu.
Zgłoś
Zulu-Gula 2025-01-30, 11:29 33
Koran i tora to jeden c🤬j.

Zgłoś
żmij 2025-01-30, 11:43 8
Zulu-Gula napisał/a:

Wiem, ko®an to nie to®a, ale jeden c🤬j.

Nie można napisać koran i tora?

Nie zapominaj o trzecim semickim wysryywie
Zgłoś
Zulu-Gula 2025-01-30, 11:46 2
żmij napisał/a:

Nie można napisać koran i tora?

Dlatego to usunąłem, bo jeden obraz znaczy więcej niż tysiąc słów, ale po dogłębnym zastanowieniu się, niech będzie na twoje.
Zgłoś
Love_is_Love 2025-01-30, 11:47 14
Wszystkie te gówniane religijne baśnie powinniśmy palić. Każdego wyznania.
Zgłoś
cedrikk 2025-01-30, 13:52 2
Dobrze. Niech dają Im więcej powodów to deportacji tych parachatych śmieci.
Jak ja tych kurew nienawidze.
Zgłoś
MysteryMan 2025-01-30, 13:52 8
Zulu-Gula napisał/a:

Koran i tora to jeden c🤬j.

Biblia to samo.
Zgłoś
smc 2025-01-30, 13:56 3
I książki kucharskie.

Jak ja ich nienawidzę, piszą w nich jak mamy jeść. To powinno odbywać się w duszy każdego człowieka. Te ich przepisy, tyle tego i tyle tamtego. Skąd te k🤬y wiedzą, na co mam ochotę?
A jeszcze kuchnia włoska, francuska, wietnamska... To jest nacjonalizm i zalatuje faszyzmem.
Zgłoś
KremufkowyPotwor 2025-01-30, 14:21 7
Każda religia powinna być zakazana. Bo w każdym przypadku to jest sekta.
Zgłoś
alojz 2025-01-30, 14:55 1
Przez krótki czas byłem wojującym ateistą, ale szybko doszedłem do tego, że moje zachowanie jest bezsensowne i wiecej złego z tego było niż dobrego. Odpuściłem.
Zgłoś
elim 2025-01-30, 15:38 2
Szwecja bardzo bezpieczny kraj dzięki swojej polityce dywersyfikowania społeczeństwa, w zaledwie 29 dni tego roku były w niej już 32 eksplozje bomb, w tym roku idą na rekord.
Zgłoś
dabsterR 2025-01-30, 16:39
Tylko turbokatolicyzm
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem