@up
K🤬a, wiem, że MC Silk wymiata i na dodatek jest naszym Rodakiem ale nie o to tu chodziło
K🤬a, wiem, że MC Silk wymiata i na dodatek jest naszym Rodakiem ale nie o to tu chodziło
tutaj macie coś ciekawego
Twista i Tech N9ne rozp🤬alają
A tu macie w wersji kobiecej szybkie nawijki
(fajna sunia )

A tu macie w wersji kobiecej szybkie nawijki

O.R.M.O napisał/a:
bitch please
POLSKA
Szkoda ze go nawet nikt zrozumiec nie moze(pokazalem kolegom z USA), jego angielski jest tak c🤬jowy jak moj niemiecki.
Szybki rap nie znaczy ze zrozumiany.
to albo masz kolegow z opoznieniem lub takich co posluguja sie kilkoma slowami na krzyz + migi w USA, skoro ja w PL potrafie zrozumiec

No tak, dykcja to podstawa. Dziś dobry raper nawet dupa powie przez "ą"

mnie już do końca posrało... przeczytałam: "ale gość ma talent i niezłą erekcję".
"mnie już do końca posrało... przeczytałam: "ale gość ma talent i niezłą erekcję". "
Może brakuje porządnej erekcji 'w Tobie'. W takim razie zapraszam do mnie, problemy zniknął.
Może brakuje porządnej erekcji 'w Tobie'. W takim razie zapraszam do mnie, problemy zniknął.
PeterGriffin napisał/a:
Szkoda ze go nawet nikt zrozumiec nie moze(pokazalem kolegom z USA), jego angielski jest tak c🤬jowy jak moj niemiecki.
Szybki rap nie znaczy ze zrozumiany.
Patrz ja pokazałem moim polskim kolegom ten klip
i tez nie rozumieli (pewnie koleś jest śródziemnomorskim irakijczykiem z kirgistanu i c🤬jowo po polsku mówi...
To jest szybkie nawijanie jak sam Silk powiedział może nap🤬lac jeszcze szybciej ale poco to komu...
Aha i reasumując zapytaj kolegów z USAmeryki czy kumają wszystko co spiewa kolega hAmerykaniec
Eminem się k🤬a znalazł.

podpis użytkownika
Si vis pacem para bellum