📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
🔥
Its a prank bro
- teraz popularne

żadna ekipa tylko słońce. U mnie na domu też tak sie robi. Lekko spadzisty dach blacha gruba warstwa śniegu troche słońca i plusowa temperatura na zewnątrz i ciepło od spodu od pokoi. Samo leci.

Po pierwsze nie za bardzo widać po zsypaniu sniegu, zeby byl spadzisty dach. Po drugie to bylo NA BANK zamierzone bo w tle bylo slychac odliczanie "cos tam dos tres quatro" JEB! wiec to nie slonce ;]
don_falcon ale z cienie b...n Czy tak trudno się domyślić że coś takiego nastąpi jak np. wcześniej cały czas padał śnieg i trzymał mróz a jednego dnia zrobiło sie ciepło i wyszło słońce. Jeżeli z pewnością coś takiego miało miejsce wcześniej to wyczekali moment i nagrali i taki b...n jak ty zastanawia sie jak oni to zrobili, czary!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
coś takiego jest poprzedzone małymi posunięciami takimi jak na filmiku do 30 sekundy (takie głośniejsze puknięcia z małymi spadnięciami śniegu) Można coś takiego przewidzieć bez problemu. A takiej perspektywy nie zobaczysz spadu dachy. Za blisko stoją.

Przewidzieli by. U mnie ma domu około 10 min przed takim czymś zaczyna się powolne przesuwanie całego śniegu. Słychać charakterystyczne puknięcia co jakiś czas, aż przy którymś puknięciu schodzi cały śnieg. A co do słowa to każdy niech sam sobie dopisze może "balkon"

Napisalem ze nie przewidzieliby z tak duza dokladnoscia, czyli ok 2 sek. A wygladalo zajebiscie ;]
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie