📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

Maras0803 napisał/a:
Masz jakieś problemy z czytaniem czy z głową? Gdzie napisałem, że ten szczeniak może tak jechać? Zacznij czytać ze zrozumieniem, zamiast układać sobie bajki w głowie ze swoją interpretacją.
I tak, ale zarazem i nie.
[ Dodano 2024-09-14, 09:44 ]
Może sam zacznij czytać ze zrozumieniem? Gucio czy jak mu tam wtrącał iż rowerzysta zawsze ma pierwszeństwo a przejeździe. Miał też problem zrozumieć że to przejazd a nie ścieżka. Nie było mowy o ustępowaniu przy drogach poprzecznych. Za dużo by to dla niego było. Niech podstawy ogarnie.
Paszczaku napisał/a:
Znowu się zbłaźniłeś i niedoczytałeś wszystkiego . Idź pieszo bo kogoś zabijesz .
Oj i co teraz? A oczym pisał Gucio co miał problem przejazd drogi rowerowej odróżnić? Przeczytaj co dwa posty wyżej napisałem a potem marnuj tlen.
wilkoala napisał/a:
Mógł mieć pierwszeństwo bo lampy były czerwone, prawdopodobnie z naprzeciwka mieli zieloną strzałkę.
W ogóle nie ogarniam jak działają czasem te przejazdy, dlatego zawsze rozglądam się w prawo i lewo, nawet jeśli mam zielone.
Aleś Tu głupi, przecież masz pierwszeństwo. Po grzyba robić coś bez sensu, np żyć?
Oczywiście racja 100%
Tylko debile sądzą że mają rację bo prawo im ja daje.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie