konto usunięte
2013-09-13, 23:28
Dzień 2 - panie policjancie, wrzuce film z rozmowy, wyjde na bohatera, a we współprace oczywiście wchodze - podoba mi sie ten biznes! 2 in 1!
konto usunięte
2013-09-13, 23:45
To z sprzedawaniem nasion marysi jest taka sama sytuacja jak z sprzedawanie nasion modyfikowanych genetycznie roślin (pewnie marysia też modyfikowana ale kij tam). Na pewno sami kolekcjonerzy kupują

.
konto usunięte
2013-09-13, 23:56
Hmy, jak sprzedajesz nasiona z których potem są narkotyki, to nie dziwota, że policaj spać nie daje.
Wytłumaczy mi ktoś do cholery czemu nie zgodzić się na badania skoro nie ma się nic na sumieniu? Naćpany był to odmówił, i później się dziwić...
konto usunięte
2013-09-14, 0:25
Vadim napisał/a:
Wytłumaczy mi ktoś do cholery czemu nie zgodzić się na badania skoro nie ma się nic na sumieniu? Naćpany był to odmówił, i później się dziwić...
Bo nie mam ochoty na żadne badania oraz te ich badania często się mylą - wygooglaj sobie, było kilka przypadków...
edit: np:
tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/stracil-prawo-jazdy-przez-blad-narkotest...
Edit2: kolejny przypadek:
tvn24.pl/prosto-z-polski,18,m/blad-narkotestu-5-miesiecy-bez-prawa-jaz...
konto usunięte
2013-09-14, 0:27
Tym filmem raczej sobie nie pomógł. Kolejna sprawa, to taka, że policjantom lepiej łapać drobnych palaczy i "ogrodników", bo w statystykach niemal nie różnią się oni od kogoś, kto sprzedaje i produkuje narkotyki w kilogramach. Podobnie jest, jak gimnazjalista pfff... Gimbus, podrobi swoją legitymację szkolną, że jest niby pełnoletni. Wtedy policja wpisuje sobie "Zatrzymanie fałszerza", tak mniej więcej.