Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
🔥 Hobby - teraz popularne
konto usunięte 2013-09-14, 0:29 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Vadim 2013-09-14, 0:31
Anarchangel napisał/a:

Bo nie mam ochoty na żadne badania oraz te ich badania często się mylą - wygooglaj sobie, było kilka przypadków...

edit: np: tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/stracil-prawo-jazdy-przez-blad-narkotest...

Nie ma ochoty poświęcić 10min na testy to posiedzi znacznie dłużej.
Ok, testy śliny czy moczu mogą się mylić, więc można prosić o testy krwi które są dokładniejsze.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-14, 0:45 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-14, 0:55
Vadim napisał/a:

Nie ma ochoty poświęcić 10min na testy to posiedzi znacznie dłużej.
Ok, testy śliny czy moczu mogą się mylić, więc można prosić o testy krwi które są dokładniejsze.

Dlatego na krew wyjątkowo się zgodzę, zapisując imię, nazwisko, stopień i numer odznaki danego policjanta, a następnie zacznę go ciągać po sądach (poza oczywistą skargą na policjanta, która zostanie w jego aktach), za brak uzasadnionego podejrzenia, stratę mojego czasu - możliwych zarobków oraz naruszenie integralności mojego ciała...
Zgłoś
Ocean 2013-09-14, 1:02 3
Ty Gnojku, sprzedajesz nasiona narkotyków, które potem palą dzieciaki! Powinni z Tobą zrobić to samo jak na wielu tu zamieszczanych filmikach. Giń "uczciwy biznessmanie"
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-14, 1:03 1
Zgłoś
bartnik1 2013-09-14, 2:01 3
Taa sprzedaje gnida nasiona trawy, wykorzystując luke w prawie i wielce poszkodowany przez Policje , która chce ten chłam ukrócić. Swoja drogą cała ta akcja "stop pomówieniom" to jakas przykrywka dla tych co przeskrobali i próbują sie wyłgac. Mam byłego kolege, który jest w ta akcje zaangazowany - najbardziej pomówiony czlowiek na swiecie gdybyscie go zapytali. Ale to, ze akurat mialem watpliwa przyjemnosc widziec na wlasne oczy jak odbierał kase od dilerów raczej wyjasnia mi co jest grane. To ze wywiózł dwa swoje auta za granice , wyłudzając odszkodowanie za "kradzież" to tez nie tajemnica - teraz pajac twierdzi, że to była "policyjna prowokacja" i on nigdy nic z zadnymi autami nie robił... Banda sklerotyków.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-14, 2:29 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-14, 2:33 3
Zgłoś
bobro 2013-09-14, 2:55 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-14, 3:13 1
Zgłoś
MocnyFull 2013-09-14, 3:45
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-14, 4:03
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-14, 4:59
A mnie się wydaje, że gość kręci lody. Psiaki go wytypowały i postanowiły coś na tym ugrać dla siebie.
Kolo filmik nakręcił, żeby odwrócić od siebie uwagę... wszak najlepszą obroną jest atak.

Zastanawiam się, czemu mojemu ojcu psiarnia współpracy nigdy nie proponowała...
Pewnie dlatego, że jakbym rzucił mu hasłem: co to THC, to se biedak nawet wygooglować nie potrafi.
Zgłoś
krychaxx94pl 2013-09-14, 8:58
w tym fejku napisał/powiedział w prost, że nie sprzedawał?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem