W antyradiu jak Piotrowska z Figurskim zaczynają gadać to trzeba radio przyciszać. Duzo lepiej jakby nie było prowadzących tylko sama muzyka leciała.
Pozatym to jest rockowe radio po c🤬j tu p🤬da którym głównym zajeciem jest czytanie i komentowanie plotka? W dupie mam co powiedziała Doda albo odj🤬 Wiśniewski.
Pozatym to jest rockowe radio po c🤬j tu p🤬da którym głównym zajeciem jest czytanie i komentowanie plotka? W dupie mam co powiedziała Doda albo odj🤬 Wiśniewski.
Gdybym był w okolicy i coś takiego przyuważył to olałbym co mam do zrobienia dopadł tego typa ... i dałbym mu litra wódki.
Jap🤬le ale mi to dzień zrobiło. W tym całym oceanie sk🤬ysyństwa i braku poszanowania do k🤬a wszystkiego innego poza swoimi gówno wartymi interesami są jednostki które jeszcze potrafią chociaż na moment zmienić ten zj🤬y stan rzeczy.
Jap🤬le ale mi to dzień zrobiło. W tym całym oceanie sk🤬ysyństwa i braku poszanowania do k🤬a wszystkiego innego poza swoimi gówno wartymi interesami są jednostki które jeszcze potrafią chociaż na moment zmienić ten zj🤬y stan rzeczy.
podpis użytkownika
może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Anty-radio: anty kultura, anty logika, anty humanizm - lewacka jaczejka z playlistą na 20 utworów.
mam_racje napisał/a:
Anty-radio: anty kultura, anty logika, anty humanizm - lewacka jaczejka z playlistą na 20 utworów.
a ty co radyjko z torunia czy disco relax?
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway

Abraxus napisał/a:
a ty co radyjko z torunia czy disco relax?
Radio Ga Ga

robak123123 napisał/a:
szkoda ze cioty nie rozjechało
szkoda że twoja matka cie urodzila frajerze