Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
czakalakax 2018-05-10, 21:55 11
brawo za empatię i antyradio !
Zgłoś
jan.rzut 2018-05-10, 22:47 4
co za debil.
Zgłoś
flaszka 2018-05-10, 22:53 74
jan.rzut napisał/a:

co za debil.

bo co? bo uratował małe bezbronne i niewinne zwierze? debil to był twój ojciec a ty jeszcze większy
Zgłoś
KrólikBugs 2018-05-10, 23:02 4
Normalnie sadol miesiąca.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2018-05-10, 23:18 17
E tam. Wśród wypatroszonych da silvów, odbytniczych skarpet czy rozjechanych gówniaków w Guandong to ten film wydaje się odpowiednią przeciwwagą. Równowaga jak jing jang.
Zgłoś
SpeedyG 2018-05-10, 23:40 7
K🤬a ryzykować wypadek bo wyj🤬 ktoś małego kociaka z niechcianego miotu. Moja zj🤬a dziewczyna przygarnęła pół roku temu takiego pchlarza porzuconego dachowca, bo koleżanka powiedziała że to jest kocur. Oczywiście to była kotka, która się dzisiaj okociła -7 sztuk w miocie. Teraz zgadnijcie kto będzie musiał zrobić selekcję, żeby zostawić tylko dwa kocury? Oczywiście ja, a jak mówię idiotce żeby od razu teraz dała kotkę do sterylizacji, to nie bo srattaaaataa....
Już widzę zdziwienie mojej blondyny, jak sierściuch nie zdąży wychować młodych a już będzie zapłodniony drugi raz.
Wrzuciłbym filmik z eksterminacji tych szkodników, ale pewnie zaraz zostałbym zgłoszony na policję przez "sadoli" stąd.
Zgłoś
masonski-cyklista 2018-05-10, 23:55 1
Ta do schroniska i całkowicie przypadkowo ma "chińczyka" 24h. Przypadek?
Zgłoś
elektrodbyt 2018-05-11, 0:47 27
SpeedyG napisał/a:

K🤬a ryzykować wypadek bo wyj🤬 ktoś małego kociaka z niechcianego miotu. Moja zj🤬a dziewczyna przygarnęła pół roku temu takiego pchlarza porzuconego dachowca, bo koleżanka powiedziała że to jest kocur. Oczywiście to była kotka, która się dzisiaj okociła -7 sztuk w miocie. Teraz zgadnijcie kto będzie musiał zrobić selekcję, żeby zostawić tylko dwa kocury? Oczywiście ja, a jak mówię idiotce żeby od razu teraz dała kotkę do sterylizacji, to nie bo srattaaaataa....
Już widzę zdziwienie mojej blondyny, jak sierściuch nie zdąży wychować młodych a już będzie zapłodniony drugi raz.
Wrzuciłbym filmik z eksterminacji tych szkodników, ale pewnie zaraz zostałbym zgłoszony na policję przez "sadoli" stąd.

Jakie gówno rodzi takie gówno jak ty?
Zgłoś
~PowerBoBass 2018-05-11, 1:07 19
"-Pan go da, ja go wezmę...!"

Facet odjeżdża.

"-...będzie w sam raz dla mojego pytona."

Zgłoś
croyna 2018-05-11, 1:22 10
SpeedyG napisał/a:

zabij sie
Zgłoś
takamahi 2018-05-11, 5:20 4
No żeby kota nie trafić kołem na takiej drodze, kurcze zwątpiłem.

podpis użytkownika

J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.
Zgłoś
Matzdorf 2018-05-11, 7:25 10
Antyradio spoko ale odkąd rano jest ta fanatyczna p🤬a z tvnu Korwin-Piotrowska codzienna jazda rano do pracy stała się gorsza, tak to zazwyczaj miałem bekę z porzednimi prowadzącymi, a teraz tylko polityka,ploteczki i c🤬jeczki z jej feministycznej geby...
Zgłoś
Wiewór 2018-05-11, 8:23 1
Matzdorf napisał/a:

Antyradio spoko ale odkąd rano jest ta fanatyczna p🤬a z tvnu Korwin-Piotrowska codzienna jazda rano do pracy stała się gorsza, tak to zazwyczaj miałem bekę z porzednimi prowadzącymi, a teraz tylko polityka,ploteczki i c🤬jeczki z jej feministycznej geby...

Rzeczywiście cienkie to jak dupa węża ale chociaż kręcą bekę z PIS.

Podejrzewam, że słuchacz disco polo to by tego kota wsmarował w asfalt z dzikim krzykiem satysfakcji.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
PieronJasnySzlag 2018-05-11, 8:24 2
SpeedyG napisał/a:

Teraz zgadnijcie kto będzie musiał zrobić selekcję, żeby zostawić tylko dwa kocury? Oczywiście ja...

Będziesz się bawił siusiakami małych kotków, o Ty zoofilku jeden

Matzdorf napisał/a:

Dokładnie. Dokładnie to samo na głupim RMF.FM.
No rozumiem że ciężko być apolitycznym jak szefowie stacji to pewnie jakieś niemieckie ż🤬dy ale kuła, od rana do wieczora, non stop ; macierewicz, smoleńsk, komisja europejska wk🤬iona, kaczyński, pomnik, rydzyk, toruń. Bardziej chce się żygać tymi prowadzącymi niż tą denną muzyką z RMFki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie