co za debil.
bo co? bo uratował małe bezbronne i niewinne zwierze? debil to był twój ojciec a ty jeszcze większy
Już widzę zdziwienie mojej blondyny, jak sierściuch nie zdąży wychować młodych a już będzie zapłodniony drugi raz.
Wrzuciłbym filmik z eksterminacji tych szkodników, ale pewnie zaraz zostałbym zgłoszony na policję przez "sadoli" stąd.
K🤬a ryzykować wypadek bo wyj🤬 ktoś małego kociaka z niechcianego miotu. Moja zj🤬a dziewczyna przygarnęła pół roku temu takiego pchlarza porzuconego dachowca, bo koleżanka powiedziała że to jest kocur. Oczywiście to była kotka, która się dzisiaj okociła -7 sztuk w miocie. Teraz zgadnijcie kto będzie musiał zrobić selekcję, żeby zostawić tylko dwa kocury? Oczywiście ja, a jak mówię idiotce żeby od razu teraz dała kotkę do sterylizacji, to nie bo srattaaaataa....
Już widzę zdziwienie mojej blondyny, jak sierściuch nie zdąży wychować młodych a już będzie zapłodniony drugi raz.
Wrzuciłbym filmik z eksterminacji tych szkodników, ale pewnie zaraz zostałbym zgłoszony na policję przez "sadoli" stąd.
Jakie gówno rodzi takie gówno jak ty?
Facet odjeżdża.
"-...będzie w sam raz dla mojego pytona."

K🤬a ryzykować wypadek bo wyj🤬 ktoś małego kociaka z niechcianego miotu. Moja zj🤬a dziewczyna przygarnęła pół roku temu takiego pchlarza porzuconego dachowca, bo koleżanka powiedziała że to jest kocur. Oczywiście to była kotka, która się dzisiaj okociła -7 sztuk w miocie. Teraz zgadnijcie kto będzie musiał zrobić selekcję, żeby zostawić tylko dwa kocury? Oczywiście ja, a jak mówię idiotce żeby od razu teraz dała kotkę do sterylizacji, to nie bo srattaaaataa....
zabij sie
podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.Antyradio spoko ale odkąd rano jest ta fanatyczna p🤬a z tvnu Korwin-Piotrowska codzienna jazda rano do pracy stała się gorsza, tak to zazwyczaj miałem bekę z porzednimi prowadzącymi, a teraz tylko polityka,ploteczki i c🤬jeczki z jej feministycznej geby...
Rzeczywiście cienkie to jak dupa węża ale chociaż kręcą bekę z PIS.
Podejrzewam, że słuchacz disco polo to by tego kota wsmarował w asfalt z dzikim krzykiem satysfakcji.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Teraz zgadnijcie kto będzie musiał zrobić selekcję, żeby zostawić tylko dwa kocury? Oczywiście ja...
Będziesz się bawił siusiakami małych kotków, o Ty zoofilku jeden

Antyradio spoko ale odkąd rano jest ta fanatyczna p🤬a z tvnu Korwin-Piotrowska codzienna jazda rano do pracy stała się gorsza, tak to zazwyczaj miałem bekę z porzednimi prowadzącymi, a teraz tylko polityka,ploteczki i c🤬jeczki z jej feministycznej geby...
Dokładnie. Dokładnie to samo na głupim RMF.FM.
No rozumiem że ciężko być apolitycznym jak szefowie stacji to pewnie jakieś niemieckie ż🤬dy ale kuła, od rana do wieczora, non stop ; macierewicz, smoleńsk, komisja europejska wk🤬iona, kaczyński, pomnik, rydzyk, toruń. Bardziej chce się żygać tymi prowadzącymi niż tą denną muzyką z RMFki.