K................h
2012-06-29, 16:56
Kolejny post który nic nie wniesie do tematu poza tym, że gość ma jakiś tam talent i ma chęć aby pokazać się, wybić ponad szarość polskiej rzeczywistości szaraczków którzy żyją od 10 do 10.
A na marginesie.
Komentowanie komentarzy to debilizm.
@mcmt co Ty, dziennikarz TVNu? Kolejny post z materiałem od nich.
Jedno miasto wymyśliło promocje samego siebie, a pozostałe miasta skopiowały ten schemat. No muszę przyznać, Poznań ma ciekawy autobusy i PKP, a i jeszcze jakiś dwóch debili w kabriolecie...
Co to za promocja?
mcmt
2012-06-29, 17:39
zeto88 napisał/a:
@mcmt co Ty, dziennikarz TVNu? Kolejny post z materiałem od nich.
Mówisz, że powinni mi płacić?
-................-
2012-06-29, 18:00
marna podróbka projektu warszawiak
mcmt napisał/a:
Mówisz, że powinni mi płacić?
Czy powinni, nie wiem, ale jeśli by Ci płacili za takie rzeczy to bym trochę Ci zazdrościł
V................n
2012-06-30, 16:56
@Lupido
Pener - w gwarze poznańskiej, znaczy kloszard, lump, menel. Wypromowane przej Ryszarda Peję piosenką Anty Liroj.
Przyjęte także przez Sosnowiczan, którzy dodali formy przysłówkowe (penersko) oraz przymiotnikowe (penerski, penerska), które oznaczają raz coś fajnego a raz ssącego pałe, trzeba więc uwarzać na kontekst zastosowania owego wyrażenia.
Kraina podziemnej pomarańczy tej!
podpis użytkownika
Perversity - "The human thirst for self torture."
CPCH
2012-06-30, 18:22
miejcie sobie sztuczne pompowane warszawiańskie peany poznańskie peany...
my mamy :
s................8
2012-06-30, 18:24
Mi się podoba;] Nie jestem ani z Warszawy ani z Poznania, choć w stolicy studiuję a w Poznaniu studiowałem... Nie będąc stronniczym wolę wersję poznańską (nawet jeśli projekt Warszawiak było pierwsze)...