Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Była chanuka, jest impreza lewicowych parasolek, tak wyglądają ofiary "piekła kobiet". Wszystko za wasze podatki. Dzień imprezy nie jest przypadkowy - katolicy obchodzą dzisiaj tzw. "Popielec", czyli pierwszy dzień Wielkiego Postu kiedy obowiązuje ich ścisły post i zakaz imprez. Najwyraźniej w kraju gdzie dominujący jest katolicyzm, rządzącym bliższa jest chanuka i menora.

Zgłoś
darek1234 2024-02-17, 12:56
motorcycleman napisał/a:

,
A ja nie piję i nie wiem po co namawiasz mnie do picia. Widzisz - Ty tyle lat pracujesz w urzędzie, a ja przez ponad 20 lat współpracowałem z ponad 200 urzędami. Czujesz już różnicę i absurd bycia sędzią w swojej sprawie?
No, ale "pompujemy dla Wojtusia", "tańczymy przeciwko"... to tylko w budżetówce. ;PPP

Nie, nie czuję, jestem za... samosądem
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-02-21, 9:50 1
Śmiać mi się chce z takich akcji w krajach gdzie kobiety są premierami, prezydentami krajów, naukowcami, przedsiębiorcami, a mimo to płaczą nad łamaniem ich praw i przemocą wobec kobiet.

Ciekawe czy w krajach gdzie kobieta ma status niższy od kozy też ta akcja jest popularna? Może w Indiach gdzie porwania, gw🤬ty, małżeństwa z przymusu są normą warto by wysłać ten nasz kwiat narodu aby tam im potańczyły na jakiejś świątecznej elektrycznej drezynie
Zgłoś
PR0boszcz 2024-06-22, 13:05 1
Marzy mi się przeprowadzenie zamachu bombowego na te k🤬y.
Zgłoś
Mors_Nigra 2024-10-22, 19:15
I po co to gówno żyje w ogóle? J🤬e pasożyty, tlen kradną porządnym ludziom!

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś