Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Była chanuka, jest impreza lewicowych parasolek, tak wyglądają ofiary "piekła kobiet". Wszystko za wasze podatki. Dzień imprezy nie jest przypadkowy - katolicy obchodzą dzisiaj tzw. "Popielec", czyli pierwszy dzień Wielkiego Postu kiedy obowiązuje ich ścisły post i zakaz imprez. Najwyraźniej w kraju gdzie dominujący jest katolicyzm, rządzącym bliższa jest chanuka i menora.

Zgłoś
lacrimal 2024-02-15, 19:16
Lewactwo nie ma granicy sp🤬olenia - max to był Stalin i wymordowanie milionów w ramach pięknej lewackiej idei.
Prawactwo yeż nie ma granicy sp🤬olenia - max to zdaje się byli faszyści i ich idea czystości rasowej realizowana za pomocą komór gazowych i piecu krematoryjnych.
Wszyscy warci siebie.
Zgłoś
PanJaken 2024-02-15, 21:23 1
edek_kotek napisał/a:

Tylko pedały i pedofile z pislamu i konfy mają z tym problem.

O k🤬a "PiSlam" No rzeczywiście - w Polsce jak w Syrii.To może opowiedz jak ten PiS prześladuje cię na codzień tym katotalibanem ? Do kościółka cię ktoś prowadzi pod bronią czy może gw🤬t jest traktowany jako obowiązek małżeński ?

Zgłoś
szczecin123 2024-02-15, 22:04
Manolito666 napisał/a:

Tylko P🤬lnięci na umyśle nie mają z tym problemu. Gdzie jest granica lewackiego sp🤬olenia pytam, gdzie?

u ciebie w dupie baranie
Zgłoś
willoo 2024-02-15, 22:33 2
Taaa, bo Wy wszyscy tacy zagorzali katole, przestrzegający zasad wielkiego postu, srostu, karnawału i wszystkiego po kolei...
Zgłoś
FilipZKonopii 2024-02-16, 3:27
Jak widzę niektóre te filmiki i czytam te komentarze to szczerze tęsknię za tym sadisticiem z przed 5 lat-6 lat... bez podziałów politycznych i religijnych a Zjednoczonych w hejcie do czarnych, debili ,feministek i ogólnego światowego sp🤬olenia... ehhh były to dobre czasy
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-02-16, 18:40
FilipZKonopii napisał/a:

Jak widzę niektóre te filmiki i czytam te komentarze to szczerze tęsknię za tym sadisticiem z przed 5 lat-6 lat... bez podziałów politycznych i religijnych a Zjednoczonych w hejcie do czarnych, debili ,feministek i ogólnego światowego sp🤬olenia... ehhh były to dobre czasy

Przeszkadza ci pluralizm i wolność wypowiedzi?
Poza tym, nie pamiętam żeby tu kiedykolwiek tak było.
Zgłoś
daniello123 2024-02-16, 19:44
na pieczenie to iladian czy jakoś tak...
Zgłoś
darek1234 2024-02-16, 19:51
motorcycleman napisał/a:

A może nie? A może co mnie to obchodzi. Rozumiem, że dla Ciebie normalne jest wejść do urzędu, a tam baba tańczy na korytarzu, bo ma przerwę? Jak dla mnie to wariatkowo, a urząd to nie cyrk.

A może zacznij pić coś, żeby się rozluźnić, bo spięty jesteś? Tyle lat pracuję w urzędzie, że wiem jaka to c🤬jowa praca i każdy przejaw wesołości rozluźnia atmosferę. Tak, po pracy piję, ale humoru mi nie brakuje
Zgłoś
merkucio 2024-02-16, 20:05
Gdzie był Braun z gaśnicą, ja się pytam?
Zgłoś
kulawiec 2024-02-16, 20:52 1
Fajnie to będzie jak za rok będą ich ludzie ganiali z widłami.
Zgłoś
łopatolog 2024-02-16, 23:39
trytodie napisał/a:

Nazywam się miliard" (One Billion Rising) to międzynarodowa kampania społeczna przeciw przemocy stosowanej wobec kobiet. Akcja została zapoczątkowana w 2011 r. przez Eve Ensler po fali napaści na kobiety w USA. Celem wydarzenia jest okazanie solidarności i wsparcia dla wszystkich kobiet, które doświadczyły i doświadczają przemocy.

Już widzę jak te wszystkie pobite kobiety nie przejmują się wybitymi zębami, połamanymi kośćmi po wp🤬lu itp. bo w końcu banda grubych pasztetów zatańczyła dla nich w sejmie. Ja p🤬le...
Zgłoś
ShepardTsoni 2024-02-16, 23:41 1
Eee, baby sobie tańczą, straszne. Ale czego się spodziewać po tym portalu, tu konfiarzy i ruskich troli jak mrówek...
Zgłoś
Nero1682 2024-02-16, 23:45
ShepardTsoni napisał/a:

Eee, baby sobie tańczą, straszne. Ale czego się spodziewać po tym portalu, tu konfiarzy i ruskich troli jak mrówek...

To nie jest miejsce na to.
Tzn. to nie przedszkole.
Zgłoś
darek1234 2024-02-16, 23:58
łopatolog napisał/a:

Już widzę jak te wszystkie pobite kobiety nie przejmują się wybitymi zębami, połamanymi kośćmi po wp🤬lu itp. bo w końcu banda grubych pasztetów zatańczyła dla nich w sejmie. Ja p🤬le...

Musiałaby Ci to jakaś baba wytłumaczyć, żebyś zrozumiał. Wyjść do publiki i zatańczyć to pierwszy stopień odwagi
Zgłoś
motorcycleman 2024-02-17, 9:21
TwójCzarnyPan,

darek1234 napisał/a:

A może zacznij pić coś, żeby się rozluźnić, bo spięty jesteś? Tyle lat pracuję w urzędzie, że wiem jaka to c🤬jowa praca i każdy przejaw wesołości rozluźnia atmosferę. Tak, po pracy piję, ale humoru mi nie brakuje

A ja nie piję i nie wiem po co namawiasz mnie do picia. Widzisz - Ty tyle lat pracujesz w urzędzie, a ja przez ponad 20 lat współpracowałem z ponad 200 urzędami. Czujesz już różnicę i absurd bycia sędzią w swojej sprawie?

No, ale "pompujemy dla Wojtusia", "tańczymy przeciwko"... to tylko w budżetówce. ;PPP
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie