Była chanuka, jest impreza lewicowych parasolek, tak wyglądają ofiary "piekła kobiet". Wszystko za wasze podatki. Dzień imprezy nie jest przypadkowy - katolicy obchodzą dzisiaj tzw. "Popielec", czyli pierwszy dzień Wielkiego Postu kiedy obowiązuje ich ścisły post i zakaz imprez. Najwyraźniej w kraju gdzie dominujący jest katolicyzm, rządzącym bliższa jest chanuka i menora.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:14
A mogły te nasze podatki pójść na słownik ortograficzny dla Ciebie...
na imprezach chyba stały pod ścianą, poczucia rytmu za grosz nie maja
paniczmax napisał/a:
na imprezach chyba stały pod ścianą, poczucia rytmu za grosz nie maja
Nikt normalny nie zaprosiłby tych bazyli do tańca. Tak to jest. Teraz chcą pokazać jakie są zajebiste.
Do autora- wydaje mi sie ze jestes pisowskim psycho fanem. Spojrz tylko na Jarka jaki z niego zgorzknialy zakap, maluczki czlowiek co sie swieta boi.
hehe prawackie ścierwo jęczy, że baby nie w kościele na różańcu, tylko se tańczą. W POPIELEC!!! matko jedyna przenajświętsza, bój się boga, łobraza, miliiiicja!
Przyzwyczajajcie się bo kraj powraca do normalności i takie widoki będą coraz częstsze. Do lewactwa mam stosunek ambiwalentny, ale już się nie mogę doczekać parady równości np. w boże ciało, w sklepach popcornu zabraknie
Przyzwyczajajcie się bo kraj powraca do normalności i takie widoki będą coraz częstsze. Do lewactwa mam stosunek ambiwalentny, ale już się nie mogę doczekać parady równości np. w boże ciało, w sklepach popcornu zabraknie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie