Była chanuka, jest impreza lewicowych parasolek, tak wyglądają ofiary "piekła kobiet". Wszystko za wasze podatki. Dzień imprezy nie jest przypadkowy - katolicy obchodzą dzisiaj tzw. "Popielec", czyli pierwszy dzień Wielkiego Postu kiedy obowiązuje ich ścisły post i zakaz imprez. Najwyraźniej w kraju gdzie dominujący jest katolicyzm, rządzącym bliższa jest chanuka i menora.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
No cóż. 1/3 polski uległa propagandzie tefauenu i poszła zagłosować na bandę rudego. Ale i to nie jest najgorsze. Najgorsze jest to, że ten rudy z🤬b ze swoją bandą, który twierdził że Polska jest w tragicznym stanie, zamiast wziąć się za "niby" jej naprawę, to urządzają sobie w sejmie kabaret z prowadzącym Hołownią i tańce z grubymi babami. Natomiast nikt z rządzący nie wysuwa propozycji w celu "poprawy" czy też "naprawy" naszej kochanej Rzeczpospolitej. Wróciliśmy do czasów PO, kiedy to tylko siedzieli i brali lewą kasę za przekręty. Z tego tylko Putin się cieszy.
O dzięki wam 1/3 głupich Polaczków.
O dzięki wam 1/3 głupich Polaczków.
Wysyp prawiczków pisich dzisiaj całkiem spory . Co was tak dupa szczypi to przez tych katolskich szamanów pedofili .
Nazywam się miliard" (One Billion Rising) to międzynarodowa kampania społeczna przeciw przemocy stosowanej wobec kobiet. Akcja została zapoczątkowana w 2011 r. przez Eve Ensler po fali napaści na kobiety w USA. Celem wydarzenia jest okazanie solidarności i wsparcia dla wszystkich kobiet, które doświadczyły i doświadczają przemocy.
Co to robi na sadisticu to nie wiem.
Event jak każdy inny.
Co to robi na sadisticu to nie wiem.
Event jak każdy inny.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie