Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:16
Karboksylator 2020-10-18, 22:14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Igorek95 2020-10-18, 22:15 2
Po drugie, to czemu policja miała by pałować moją mamę? Ona nie truje im dupy paragrafami jak te niedojdy z filmików
Zgłoś
burn1878 2020-10-18, 22:19 26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Coffey 2020-10-18, 22:22 2
Nie wiem po co się kłócic z tymi milicjantami i tracicczas. Oni zdania i tak nie zmienią. Nie przyjmuję mandatu i tyle.
Zgłoś
KebabRemover 2020-10-18, 22:27 1
Zgłoś
EksporterZła 2020-10-18, 22:28 36
w rzyć kopani wojownicy o praworządność się trafili...

nie jestem prawnikiem. Nie jestem też autorytetem medycznym. Ale panuje konsensus naukowy:

-Masz maseczkę na swojej krzywej mordzie, więc oddychając i ewentualnie kaszląc rozsiewasz w małym promieniu aerozol z wirusami. Nie masz, leci na metry.
-Wirus u większości przechodzi bez albo z minimalnymi objawami, często nawet nie wiesz, że jesteś zarażony (ktoś jara szlugi od ćwierć wieku to kaszle zawsze, więc nie będzie wiedzieć że nagle powód się zmienił, jest jesień zawieje każdy zakaszle raz w czas, skąd ma wiedzieć że tym rzem to nie przez browar w plenerze dwa dni temu?)

Noś więc te pier****lone maseczki nawet jeśli nie mają prawa Ci tego nakazać, bo jeśli czy to moja, czy kogokolwiek inna babka się przez Ciebie przekręci to powinieneś trafić jako bohater na harda, gdzie śniadzi dżentelmeni z latynoamerykańskiej szkoły karania się za Ciebie biorą.

No chyba, że wierzysz że każdy polak jest inteligentny, odpowiedzialny i ma komputer we łbie i potrafi oszacować z laboratoryjną precyzją przy jakiej sile wiatru na jaki dystans jego oddech idzie i na bieżąco rejestruje każdego wokół, po czym analizuje dogłębnie jego stan zdrowia, aby poznać jego ewentualne rokowania.

Korporacje zrobiły z ciebie bezwolną maszynkę do kupowania, rządzący do płacenia podatków i wybierania ciągle tych samych osób na stołki, media do oglądania reklam i seriali, ale nie k**wa, tu muszę być świadomy i walczący....
Zgłoś
konto usunięte 2020-10-18, 22:32 8
Studiował "bezpieczeństwo...". Przecież ten kierunek na każdej uczelni był dla największych idiotów, żeby ochroniarze mogli zdobyć "wyższe"
Zgłoś
EdmundKemper 2020-10-18, 22:32 4
Ciekaw jestem czy ktoś z Was antymaseczkowcy zna jakąś osobę zarażoną? Bo niektórzy faktycznie przechodzą bezobjawowo albo niewielkimi objawami, ale dla niektórych wirus jest katorgą.
Zgłoś
konto usunięte 2020-10-18, 22:33 2
Zgłoś
JaTylkonaChwile 2020-10-18, 22:38 24
Zgłoś
mygyry 2020-10-18, 22:39 17
Zgłoś
focusek 2020-10-18, 22:40 9
Zgłoś
Sriot 2020-10-18, 22:44
Zgłoś
MichaU 2020-10-18, 22:46 5
Każdemu, kto nie nosi maseczki, życzę zarażenia. I tyle.
Zgłoś
focusek 2020-10-18, 22:57 10
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem