podpis użytkownika
czarna fortunapodpis użytkownika
Życie to choroba, co najszybciej zabija.Ludzie którzy łażą kręcić te zadymy, drukują jakieś paragrafy, przepisy, zawracają dupę policjantom którzy taką mają k🤬a robotę, powinni być publicznie na rynku o 12 w niedzielę chłostani.
Jaką k🤬a mają robotę? Chyba Ci się coś pop🤬liło, mają przestrzegać i pilnować porządku/prawa, a dają mandaty na lewo i prawo niezgodnie z obowiązującym prawem. Nieudolny rząd nie potrafi czegoś zrobić zero jedynkowo i zrzuca wszystko na nich, powinni się jakoś z tym zbuntować większą grupą, bo jednostkowo to ich wyp🤬olą. Szacun dla gościa, bo wyjaśnił dokładnie cały temat.
tyle w temacie.
Jak Ci matkę bezpodstawnie/bezprawnie będą nap🤬lać pałami, to też tak będziesz pisać, śmieszku?Ludzie którzy łażą kręcić te zadymy, drukują jakieś paragrafy, przepisy, zawracają dupę policjantom którzy taką mają k🤬a robotę, powinni być publicznie na rynku o 12 w niedzielę chłostani.

podpis użytkownika
Szukajcie a znajdziecieMam wyj🤬e na sens noszenia maski, ubieram i mam święty spokój, c🤬j mnie to kosztuje, z nikim nie muszę się użerać, nie mam potrzeba karmienia swojego ego jaki to ja mądrzejszy jestem.
jakby kazali Cie jebac w dupe - dla swietego spokoju tez byc sie wypial?
Rozporzadzenie jest nizej niz uchwala. Rozporzadzenie powoluje sie na stara ustwae w ktorej mowa jest o tym, ze osoby CHORE lub PODEJRZANE musza nosic maseczki. JEsli osoba nie jest CHORA lub PODEJRZANA - nie musi nosic maseczki.
Jesli ktos chce przestrzegac prawa - jest poj🤬y? Ludzie sie nie znaja mysla, ze to co pokaze im TV to swieta prawda. Jak ktos faktycznie poczyta, doczyta - powinien byc uwazany za madego a tym czasem ludzie okreslaja go jako cwaniak itd.
Jak prawo Ci na reke to sie stosujesz i jest super, a jak Ci przeszkadza to maruzisz... k🤬a hipokryzja lvl hard.

Mam wyj🤬e na sens noszenia maski, ubieram i mam święty spokój, c🤬j mnie to kosztuje, z nikim nie muszę się użerać, nie mam potrzeba karmienia swojego ego jaki to ja mądrzejszy jestem.
a jak ci jutro władza każe nałożyć różowe stringi to też nałożysz bo nic cie to nie kosztuje?
podpis użytkownika
Życie to choroba, co najszybciej zabija.