Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
DMT 2019-11-20, 23:51 25
Nigdy nie rozumiałem i do tej pory nie mogę pojąć tego fenomenu, dlaczego laski tak reagują na myszy...

Jak k🤬a można się bać czegoś, co nie jest jadowite, szkoda którą może Ci co najwyżej wyrządzić, to rozerwany naskórek, a do utylizacji nie potrzeba być mistrzem sztuk walki, ani ważyć 100+. Jeden przytup i znika...

podpis użytkownika

Q L I M A X
Zgłoś
michu225 2019-11-21, 1:13 3
Darcie mordy godne piwka
Zgłoś
swampman 2019-11-21, 2:08 2
~DMT napisał/a:

~DMT • Wczoraj 23:51

pewnie wzorce z kreskowek
Zgłoś
~kotka_w_piwnicy 2019-11-21, 4:38 2
DMT napisał/a:

Nigdy nie rozumiałem i do tej pory nie mogę pojąć tego fenomenu, dlaczego laski tak reagują na myszy...
Jak k🤬a można się bać czegoś, co nie jest jadowite, szkoda którą może Ci co najwyżej wyrządzić, to rozerwany naskórek, a do utylizacji nie potrzeba być mistrzem sztuk walki, ani ważyć 100+. Jeden przytup i znika...

Mają wstrętne obleśne ogony. nie są straszne tylko odrażające. No ale ja jakoś nie uciekam. To w końcu mój wróg naturalny.

podpis użytkownika

Nieproporcjonalnie wiele
Rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą
Chyba więcej szczęścia mają
Nie ci co się rodzą, a ci co umierają
Zgłoś
garfil 2019-11-21, 5:49 1
Jak slonica w cyrku:D
Zgłoś
j................o 2019-11-21, 7:41 16
kotka_w_piwnicy napisał/a:

Mają wstrętne obleśne ogony. nie są straszne tylko odrażające. No ale ja jakoś nie uciekam. To w końcu mój wróg naturalny.

Obleśne ogony?
Obleśne to są babskie wymówki byle tylko chłopu nie zrobić gały jak prosi, a nie mysie ogony.
Zgłoś
gnojarz 2019-11-21, 13:20
@kotka_w_pinicy myszki są słodziutkie, małe i piękne, nie to co jakieś obleśne kocury czy odrażające feministki czy p0lki
Zgłoś
DMT 2019-11-21, 15:51

Mają wstrętne obleśne ogony. nie są straszne tylko odrażające.

Rozwiń temat, co w nich jest obleśne, bo dalej nie kumam...

Kumpel od lat hoduje dusiciele, nie raz byłem u niego na karmieniu, sam im tam szczury/myszy wrzucałem, za ogon trzymając właśnie i jakoś nic obleśnego w tym nie zauważyłem...

podpis użytkownika

Q L I M A X
Zgłoś
misiopysio123 2019-11-21, 20:41 7

Tja, myszy mają obleśne ogony, ale zrobienie glonojada z ust jest już trendi.
Obleśne to jest robienie glonojada z ust, malowanie brwi markerem, naciąganie skóry twarzy, wypychanie policzków, tyłka, cycków itp, aby zatrzymać ulotną młodość.
Obleśne są wyblakłe, niedokładne, rozłarzące się przed tłuszcz tatuaże w przeróżnych miejscach, czy haluksy powstające przez nagminne noszenie szpilek, bo kompleksy ze wzrostem w pustym łbie.
Farbowanie włosów, gdy sie nie ma siwych też jest poj🤬e i bez sensu.

Ogon myszy przy tym co laski ze sobą wyrabiają aby się oszpecić to jest nic.
Zgłoś
TrisK 2019-11-22, 15:59
E tam. Nie wszystkie. ja tam lubię gryzonie, nawet hodowałam, pająki też mi niestraszne. Jak się można bać czegoś tak maleńkiego, albo brzydzić. Pająk też człowiek. Myszy są cute i kawaii. O...
Zgłoś
CadZZil 2019-11-22, 21:20
Chyba słyszałem "sp🤬alaj"
Zgłoś
Pawko1 2019-11-23, 14:43
dobry materiał do filmu o morderczej myszy.
Zgłoś