👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zajebista sprawa!!!! Kupujesz lipę z cygańskiego złota i wrzucasz do wodospadu. Ojej!!! Jaki pech!!! Za zaoszczędzoną kasę balujesz.

Udała że sie cieszy, a pierścionek "przypadkiem" wyj🤬a... cwaniara.

Wciąż miałem nadzieję że jebnie w nich jakaś ściana wody...
jak ktoś nie zauważy takiego znaku z niebios czy piekieł czy c🤬j wi skąd to musi być ułomny

podpis użytkownika
poker better than life

Jak znam życie to cymbał zamiast prawidłowo odczytać znaki od losu pójdzie do jubilera i kupi jeszcze droższe świecidełko.
z czego On sie tak cieszy? że własnie zmarnował sobie reszte życia?

saves napisał/a:
Zajebista sprawa!!!! Kupujesz lipę z cygańskiego złota i wrzucasz do wodospadu. Ojej!!! Jaki pech!!! Za zaoszczędzoną kasę balujesz.
![]()
Jaki ma sens oszukiwanie tym sposobem swojej drugiej połówki, z którą chcesz spędzić resztę życia... to już lepiej sie nie oświadczać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie