📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:49

No i co z tego? To nie jest flaga tylko jakaś szmata z tyskiego z logo piłki a oni przeżywają jakby palil Polską flagę.

Erutlev napisał/a:
No i co z tego? To nie jest flaga tylko jakaś szmata z tyskiego z logo piłki a oni przeżywają jakby palil Polską flagę.
Czerwony napis Polska na białym tle w płomieniach. Palenie flagi to to nie jest, ale przekaz jest ten sam i tak samo powinien zostać ukarany.
To jest właśnie problem mundialu - komercja. Jak ktoś wywiesza taki baner reklamowy imitujący barwy narodowe to już wiadomo że to nie prawdziwy kibic tylko zwykły janusz. Zwykła ofiara tego pompowanego balonu który teraz pali baner i krzyczy "kurła, nic nie grajo!".
Każdy kto ma troche wiedzy o piłce kopanej ten wiedział że raczej nie wyjdziemy z grupy. Natomiast janusze łatwo kupili pompowany balon Orłów Nawałki którzy wychodzą z grupy i leją kolejnych przeciwników.
Przykre.
Każdy kto ma troche wiedzy o piłce kopanej ten wiedział że raczej nie wyjdziemy z grupy. Natomiast janusze łatwo kupili pompowany balon Orłów Nawałki którzy wychodzą z grupy i leją kolejnych przeciwników.
Przykre.

Pięknie ukazana polaczkowatość PSEUDOpatiotów. Nawet maltretowanym kawałkiem szmaty z jakiegoś dupnego piwska się bulwersują, godne pożałowania.
Hoofner napisał/a:
A ja dalej jestem za Polską... Może się uda za 4 lata, ....
Myślę, że będzie ciekawie.
Nowy trener zrobi rewolucję na miarę KRLD.
Zgrupowanie i pobyt w czasie mistrzostw'22 na Spitsbergenie, a na sam mecz lot wojskowym C-130 2 godziny przed gwizdkiem. I jak nie dojdą do ćwierćfinału to dożywotni pobyt w miejscu zgrupowania

@dhex prawda? A tylu utalentowanych sportowców mamy, zamiast w nich wpompować, to ten sflaczały futbolowy balon... eh.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie