15 milionów na 36 to dobry wynik bo oznacza to ze jeszcze są normalni ludzie w tym kraju, mam k🤬a oczywiście na myśli pozostałe 21
Fajnie ,że wierzycie w to p🤬lenie.
Oglądalność jest podawana po przeprowadzeniu badań statystycznych. Ne ma c🤬ja aby takie badania przeprowadzono i podano ich wyniki w 3h łącznie.
Byle pedał zrobi wam obrazek a wy to łykacie jak młode pelikany.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Oglądalność jest podawana po przeprowadzeniu badań statystycznych. Ne ma c🤬ja aby takie badania przeprowadzono i podano ich wyniki w 3h łącznie.
Byle pedał zrobi wam obrazek a wy to łykacie jak młode pelikany.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

co macie do trynkiewicza szmaciarze odsiedział swoje jak nie j🤬a brzoza i samolot to trynkiewicz p🤬lcie się wszyscy
czas ogarnąć to że to państwo jest gówno warte tym się k🤬a moherowa sadolowa hołoto zajmijcie
czas ogarnąć to że to państwo jest gówno warte tym się k🤬a moherowa sadolowa hołoto zajmijcie
a że 19mld z ofe wyparowało to c🤬j
podpis użytkownika
Śmierć lewactwu
Cytat:
to 15mln płaci abonament??
poj🤬o
Telewizja Publiczna jest darmowa kretynie

To oni wyjście tego czegoś pokazywali w telewizji?! Ja p🤬lę...

Podobno TVP miało wyłączność, w takim razie trudno gdzieś indziej obejrzeć Soczi.
TVP powinna być darmowa, jako telewizja publiczna nie powinna żądać złotówki od odbiorcy. Cały ten "abonament" o kant ch*ja potłuc.
Z tego wniosek, że jakby Kamil Stoch wychodził z więzienia, to oglądałoby to 24519000 osób...

kmils21 napisał/a:
Telewizja Publiczna jest darmowa kretynie
Ciekawe, bo chcąc obejrzeć program "darmowej" telewizji w telewizorze, musisz zapłacić abonament RTV. To tak jakbyś zgłosił się na darmową jazdę próbną samochodem, ale musiałbyś najpierw zatankować.
Kto to jest trynkiewicz?
TV publiczna jest darmowa, podpisywał ktoś z tobą umowę?
TV publiczna jest darmowa, podpisywał ktoś z tobą umowę?

Media zorganizowały transmisje, bo od tego są. Kto chciał, oglądał. Idioci nie rozumieją i obrazki robią.