Od kiedy wiem jak to jest poukładane w naszej (ale nie tylko) piłce nożnej, przestałem chodzić na mecze, a w TV oglądam od święta.

p🤬dy a nie kibice. z drużyną jest się nie tylko jak wygrywa

Niestety, taka jest "kultura" kibicowska w Polsce. Skoro nie mają szacunku do swojego klubu i ich graczy, to tym bardziej nie mają szacunku do innych klubów, i drużyn klubów przeciwnych.
c🤬j w dupe lodzi, tej k🤬ie nic nie zaszkodzi.. a nie sorry poj🤬o mi sie

Jak piłkarze się nie starają to niech oddają koszulki i wyp🤬alają, proste. Szacunek po porażce jest, ale tylko wtedy gdy widać walkę i ambicję, a nie za samo wyjście na boisko.
to jest właśnie polska piłka nożna na jednym filmiku. Piłkarze nieudacznicy i kibicie prymitywy z marginesu społecznego.
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Jeszcze będziecie chcieli by walczyli za was na wojnie. "Oddawaj k🤬a karabin, nie zasługujesz na niego! Oddawaj granaty chłopaku k🤬a!".
jak to cudownie poczytać komentarze ludzi którzy kibicują od święta o wierności do barw klubowych

podpis użytkownika
Akurat w Lubinie, z którym ten mecz Śląsk przegrał, z rok temu, za mizerne występy kilku piłkarzy obskoczyło wp🤬l pod swoimi mieszkaniami. Najlepsze jest to, że pomogło to im w rozwoju piłkarskim.
Tak się motywuje kopaczy;)
Tak się motywuje kopaczy;)