przed nia pewnie cygan a za nia zyd... no k🤬a jakis zlot?
Ja p🤬lę, a za nią jeszcze żyd bonusowo.
Ja bym nie skasował biletu w takim towarzystwie !

podpis użytkownika

Cieszmy się póki możemy ,że u nas jeszcze tego ścierwa nie ma.
Sądząc po napisach na szybie jest to jakis kraj arabski lub izrael, lecz w niektórych dzielnicach Paryża tych syfiarzy jest już wiecej niż na bliskim wchodzie
Ciesze się ,że jesteśmy nietolerancyjnym krajem dobrze,że Polska nie miała dawniej żadnych koloni bo byśmy podzielili losy zachodu.
Swoją drogą : J🤬 żydów,cyganów i kozojebców.
Pozdrawiam
Sądząc po napisach na szybie jest to jakis kraj arabski lub izrael, lecz w niektórych dzielnicach Paryża tych syfiarzy jest już wiecej niż na bliskim wchodzie

Ciesze się ,że jesteśmy nietolerancyjnym krajem dobrze,że Polska nie miała dawniej żadnych koloni bo byśmy podzielili losy zachodu.
Swoją drogą : J🤬 żydów,cyganów i kozojebców.
Pozdrawiam

maciukrk napisał/a:
Jechał byś dalej czy wysiadł ?
ona by mnie wysadziła

podpis użytkownika
You're Never Fully Dressed Without a Smile
Z lewej judek z prawej ciapata.. faktycznie brakuje boom (:
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Chyba ma detonator w łapie.
podpis użytkownika
Loośne Gatki 1410- 2013[*]
Oblałbym k🤬ę krwią, albo tłuszczem z dorodnego wieprzka.
Żyda w sumie też.
Żyda w sumie też.
To żydowski autobus, ona też żydówa, więc zamachu bym się nie obawiał. Skoro wokół mnie żydostwo, to tym bardziej bym wysiadł.

antyzog napisał/a:
To żydowski autobus, ona też żydówa, więc zamachu bym się nie obawiał. Skoro wokół mnie żydostwo, to tym bardziej bym wysiadł.
To autobus w Izraelu. Tam mieszkają też Arabowie. I autobusy wylatują w powietrze. Twój brak obawy jest nieuzasadniony. Jako biały w autobusie byłbyś wzięty przez Arabów za żyda lub Amerykanina, więc jako kolejny cel do odj🤬ia

Nie musiałbym wysiadać, ona by mnie wysadziła na najbliższym przystanku.