no to i tak nieźle, ze pierwszym skokiem w historii ustanowili rekord świata. Nie każdy tak potrafi.
Ale czemu nie skaczą obowiązkową V?
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Myślałem na początku, że jakieś śmigła odpalili.
podpis użytkownika
Musicie uruść żeby to zrozumieć
Trochę homoseksualistycznie to wygląda.
Ps. Ten komentarz nie ma na celu obrażać homoseksualistów, sportowców, ministra obrony, @nsbikescom, mojej babci, waszej babci, adminów sadistic.pl , farby na ścianach oraz Kasi-mamy małej Madzi. Co najwyżej pomyslodawce tego czynu.
Ps. Ten komentarz nie ma na celu obrażać homoseksualistów, sportowców, ministra obrony, @nsbikescom, mojej babci, waszej babci, adminów sadistic.pl , farby na ścianach oraz Kasi-mamy małej Madzi. Co najwyżej pomyslodawce tego czynu.
heh może za 50 lat będziemy mieli fajne nowe sporty."zwykłe" skoki,mistrzostwa i zawody odejdą do lamusa.
Mogliby z Letalnicy skoczyć, a nie takiego małego gówna, no ale piwko na zachętę się należy.
zajebisty filmik
150 c🤬jowych ujęć, na których nie widać fazy lotu, tylko to jak pop🤬lają po rozbiegu.

Nie znam się szczegółowo na skokach narciarskich, wiem jednak co nieco o sporcie. Sport to nie tylko zdrowie. Sport to przede wszystkim ekstaza wysiłku z domieszką adrenaliny przyprawiona porcją dobrego humoru. Namawiam wszystkich w tym momencie, do zrobienia 10 pompek i 15 przysiadów. Potem siadacie na fotelu i czujecie całą tą sportową moc, która w nas wszystkich drzemie. Dla podwojenia radości polecam ćwiczyć z włączoną ścieżką dźwiękową filmu Rocky (fragment z bieganiem po schodach). Pozdrawiam i naprawdę polecam.
Jurek Urban
Jurek Urban