Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mister_Klex 2024-11-10, 23:00 2
On musi tego syna naprawdę kochać jak pozwala mu jeść przy stole

[ Dodano 2024-11-10, 23:02 ]
A tu taki bonusik od serca

Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-11-10, 23:35 2
Fobie to można mieć przed k🤬a pająkami, ale nie przed pedalstwem
Zgłoś
psotna_cipka 2024-11-10, 23:54 5
Bul_od_bytu napisał/a:

Fobie to można mieć przed k🤬a pająkami, ale nie przed pedalstwem

Masz rację. Nie należy się tego bać, tylko zwalczać.
Zgłoś
Maniecky 2024-11-11, 0:38 5
Geraldinio napisał/a:

Najlepsze, że jako dyżurny lewak sadola mam totalnie wyj🤬e jak wyglądają inni faceci, ja patrzę na fajne laski. No ale co kto lubi, nie oceniam. Wolisz twardego, napakowanego, wydziaranego karka, zamiast takiego gejowatego z kolczykiem, twój wybór.

Ale ty p🤬lisz...nawet jak na lewaka to jestes uposledzony.

Koles zrobil obserwacje spoleczna wokol niepokojacego trendu niewiescienia meskich jednostek ...co ma konsekwencje spoleczne, polityczne i militarne..... a ty przyglupie jebiesz te swoje pedalskie projekcje.

I nie mow ze cie kreca "fajne laski" , bo normalny facet nie czuje potrzeby przekonywania inncyh (i siebie) ze woda jest mokra.
Zgłoś
CzerstWybut 2024-11-11, 1:23 5
Geraldinio napisał/a:

Najlepsze, że jako dyżurny lewak sadola mam totalnie wyj🤬e jak wyglądają inni faceci, ja patrzę na fajne laski. No ale co kto lubi, nie oceniam. Wolisz twardego, napakowanego, wydziaranego karka, zamiast takiego gejowatego z kolczykiem, twój wybór.

Typowe dla lewara. Nie widzisz ludzi normalnych tylko zawsze będziesz wszystkich porównywał do skrajnych pojebów czy to z prawa czy z lewa. P🤬lniety jestes i tyle.
Zgłoś
Domwol3108 2024-11-11, 6:43 3
Nie wstydzimy się naszej tradycji.
Zgłoś
Geraldinio 2024-11-11, 14:32
CzerstWybut napisał/a:

Typowe dla lewara. Nie widzisz ludzi normalnych tylko zawsze będziesz wszystkich porównywał do skrajnych pojebów czy to z prawa czy z lewa. P🤬lniety jestes i tyle.

Nic nie zrozumiałeś z tego co pisałem. Wersja dla upośledzonych, w skrócie: Hitler zły. Stalin zły. Wszystko co po środku: c🤬j cię to obchodzi, czy ma fiuta i ciągnie innemu fiuta, czy ma cipę, dziary i wygoloną na łyso głowę pomalowaną farbkami w kolorową tęczę.
To właśnie są normalni ludzie, a jeśli ci to przeszkadza bo myślisz, że się zarazisz, to potrzebujesz solidnej pomocy lekarskiej.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
mazga50 2024-11-11, 18:07
"Podałbyś", k🤬a!
Zgłoś
T................j 2024-11-11, 22:56
smc napisał/a:

Ja wolę cycki.

Ale swoje wlasne ?
Zgłoś
smc 2024-11-11, 22:59