On musi tego syna naprawdę kochać jak pozwala mu jeść przy stole
[ Dodano 2024-11-10, 23:02 ]
A tu taki bonusik od serca

[ Dodano 2024-11-10, 23:02 ]
A tu taki bonusik od serca

Fobie to można mieć przed k🤬a pająkami, ale nie przed pedalstwem
Bul_od_bytu napisał/a:
Fobie to można mieć przed k🤬a pająkami, ale nie przed pedalstwem
Masz rację. Nie należy się tego bać, tylko zwalczać.
Geraldinio napisał/a:
Najlepsze, że jako dyżurny lewak sadola mam totalnie wyj🤬e jak wyglądają inni faceci, ja patrzę na fajne laski. No ale co kto lubi, nie oceniam. Wolisz twardego, napakowanego, wydziaranego karka, zamiast takiego gejowatego z kolczykiem, twój wybór.
Ale ty p🤬lisz...nawet jak na lewaka to jestes uposledzony.
Koles zrobil obserwacje spoleczna wokol niepokojacego trendu niewiescienia meskich jednostek ...co ma konsekwencje spoleczne, polityczne i militarne..... a ty przyglupie jebiesz te swoje pedalskie projekcje.
I nie mow ze cie kreca "fajne laski" , bo normalny facet nie czuje potrzeby przekonywania inncyh (i siebie) ze woda jest mokra.
Geraldinio napisał/a:
Najlepsze, że jako dyżurny lewak sadola mam totalnie wyj🤬e jak wyglądają inni faceci, ja patrzę na fajne laski. No ale co kto lubi, nie oceniam. Wolisz twardego, napakowanego, wydziaranego karka, zamiast takiego gejowatego z kolczykiem, twój wybór.
Typowe dla lewara. Nie widzisz ludzi normalnych tylko zawsze będziesz wszystkich porównywał do skrajnych pojebów czy to z prawa czy z lewa. P🤬lniety jestes i tyle.
CzerstWybut napisał/a:
Typowe dla lewara. Nie widzisz ludzi normalnych tylko zawsze będziesz wszystkich porównywał do skrajnych pojebów czy to z prawa czy z lewa. P🤬lniety jestes i tyle.
Nic nie zrozumiałeś z tego co pisałem. Wersja dla upośledzonych, w skrócie: Hitler zły. Stalin zły. Wszystko co po środku: c🤬j cię to obchodzi, czy ma fiuta i ciągnie innemu fiuta, czy ma cipę, dziary i wygoloną na łyso głowę pomalowaną farbkami w kolorową tęczę.
To właśnie są normalni ludzie, a jeśli ci to przeszkadza bo myślisz, że się zarazisz, to potrzebujesz solidnej pomocy lekarskiej.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.