Serwetkę. Z dupy pedałowi cieknie.
podpis użytkownika
Cześć. Szukam tutaj koleżanek i kolegów.
joti napisał/a:
Najlepsze, że tak teraz wyglądają chłopaki hetero.
Najlepsze, że jako dyżurny lewak sadola mam totalnie wyj🤬e jak wyglądają inni faceci, ja patrzę na fajne laski. No ale co kto lubi, nie oceniam. Wolisz twardego, napakowanego, wydziaranego karka, zamiast takiego gejowatego z kolczykiem, twój wybór.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
joti napisał/a:
Najlepsze, że tak teraz wyglądają chłopaki hetero.
jak hetero jak nawet stary do niego że pedał. Przy tym stole to chyba tylko ojciec nie był/nie będzie bolcowany
Geraldinio napisał/a:
Najlepsze, że jako dyżurny lewak sadola mam totalnie wyj🤬e jak wyglądają inni faceci, ja patrzę na fajne laski. No ale co kto lubi, nie oceniam. Wolisz twardego, napakowanego, wydziaranego karka, zamiast takiego gejowatego z kolczykiem, twój wybór.
Ziomuś, ale to ty dzwonisz xDDDD
To przekroczyło moją sadolową wytrzymałość - co takie c🤬jstwo tu robi? To jest gorsze od zdjęcia Ochojskiej, a nawet więcej - to jest gorsze od Tuska witającego się z Scholzem!
alojz napisał/a:
To przekroczyło moją sadolową wytrzymałość - co takie c🤬jstwo tu robi? To jest gorsze od zdjęcia Ochojskiej, a nawet więcej - to jest gorsze od Tuska witającego się z Scholzem!
Chciałeś zabłysnąć to weź pastę do butów
podpis użytkownika
Robić,albo nie robić.Nie próbować.
Lubie godzinami bawic sie pitolem. Cale szczescie ze nie cudzym.
TrajDoBuziDaj napisał/a:
Lubie godzinami bawic sie pitolem. Cale szczescie ze nie cudzym.
Ja wolę cycki.
ja p🤬le nie lubie gejow itd.......... ale to podpuszcznie dla piw jest juz mega dnoooooooo