👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
romek134 napisał/a:
Gdyby nie inwazja kacapskiej hordy do takich scen by nie dochodziło. A służby robią co do nich należy.
Gdyby nie wybrali sobie komedianta na prezydenta to nie byłoby żadnej inwazji. Mają swój zachód, na pewno warto było za to umrzeć i spalić kraj.
[ Dodano: 2025-02-22, 11:25 ]
Sławomir1313 napisał/a:
ludzie którzy umierali gdy do chorób przewlekłych doszedł im wirus
Wirus który magicznie wyparł grypę, od której też ludzie z chorobami przewlekłymi umierają co roku

Nome napisał/a:
walczyć każdy chce, tylko umierać nie chce nikt
ja bym mogła iść na wojnę, mam skłonności samobójcze, było by przyjemne z pożytecznym
Też z tym walczę. Mam nadzieję że uda Ci się to pokonać i znaleźć sens życia. Trzymam kciuki
Tydzień temu wróciłem z wakajek w Egipcie, tam ich szukają poborowych do woja bo jest ich tam od groma.
Na froncie walczy mnóstwo żołnierzy posiadających dzieci. Więc to chyba nie powinna być wymówka.
@SpalonyŻymianin: widzę frustracja ci się nie źle wylewa weź coś na uspokojenie
Czyżby niezwyciężonej wukraińskiej armii kończyli się ukraińcy? Przecież według ukraińskiej propagandy to już milion ruskich zdezerterowało i walczy po stronie demokracj
smc napisał/a:
trzymaj się od wojny z daleka. Będziesz nam tylko przeszkadzać.
spoko, przecież nie pcham ci się do twojej piwnicy
[ Dodano 2025-02-22, 20:19 ]
PlatynowyViking2003 napisał/a:
Nie mów tak
spoko, ktoś musi być bohaterem

[ Dodano 2025-02-22, 20:23 ]
Liczer napisał/a:
No to co tu jeszcze robisz?
pójdę jak ruskie przyjdą do nas
Nome napisał/a:
pójdę jak ruskie przyjdą do nas
Ruskie już są u nas, a w sumie to nigdy nie wyjechali. Niektórych nawet widzisz podczas transmisji obrad...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie