ja bym mogła iść na wojnę, mam skłonności samobójcze, było by przyjemne z pożytecznym
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!walczyć każdy chce, tylko umierać nie chce nikt
ja bym mogła iść na wojnę, mam skłonności samobójcze, było by przyjemne z pożytecznym
No to co tu jeszcze robisz?
walczyć każdy chce, tylko umierać nie chce nikt
Nome, mogłabyś pola minowe rozminowywać

Tylko spróbuj mi się zabić, to tak Ci wp🤬le, że będziesz żałowała tego co zrobiłaś

Covid to była ściema, tak samo jak ta wojna. Wszystko wyorkiestrowane, by pogrążyć narody europejskie. Jeszcze ta j🤬a unia, i jej "transformacja energetyczna" i "pomoc migrantom"., jakby tego wszystkiego było mało.
@up
Covid to była ściema, tak samo jak ta wojna. Wszystko wyorkiestrowane, by pogrążyć narody europejskie. Jeszcze ta j🤬a unia, i jej "transformacja energetyczna" i "pomoc migrantom"., jakby tego wszystkiego było mało.
ale co było ściemą? ludzie którzy umierali gdy do chorób przewlekłych doszedł im wirus, czy ludzie którzy umierają od rakiet i dronów? jak można powiedzieć, że wojna to ściema, skoro na samym sadolu masz setki filmów, że wojna się dzieje i toczy?
Nie mów tak
Ukry niech lepiej zaczną wyłapywać w Polsce gagatków co nie potrafią się zachować w cywilizowanym kraju.
Kilkadziesiąt byczków w miesiąc by znaleźli. Mogli by też tą k🤬ę zawinąć co szantażowała że mogą spalić kilka domów i sklepów.
Jak wybuchnie wojna to u nas będzie to samo
No, wśród ukrów do do nas sp🤬olili napewno.
A teraz poważniej- jak myślisz, ze kacap się porwie na żydowsko- niemiecko-jankeskie "kondominium" zwane przez ujemnonapletkowych pieszczotliwie Polin, w którym brak jakiejkolwiek radzieckiej partyznatki (chyba, że mówimy o kadyrowcach zakamuflowanych w ośrodkach dla uchodźców) to masz tak samo zj🤬y łeb jak każdy co wkladał kaganiec
I przyjął szpeconkę i do tego wydziarał sobie QR.
podpis użytkownika
Hava, hava nagila þú ekki skíla farðu í rassgat helvitis gamli pungur þú