Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Nome 2025-02-22, 2:39 38
walczyć każdy chce, tylko umierać nie chce nikt

ja bym mogła iść na wojnę, mam skłonności samobójcze, było by przyjemne z pożytecznym

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
Antkowiak1992 2025-02-22, 4:33 18
Jak wybuchnie wojna to u nas będzie to samo
Zgłoś
Liczer 2025-02-22, 5:58 13
Nome napisał/a:

ja bym mogła iść na wojnę, mam skłonności samobójcze, było by przyjemne z pożytecznym

No to co tu jeszcze robisz?
Zgłoś
Szangti 2025-02-22, 7:47 26
J🤬 banderowców i ruskich. niech zdychaja.
Zgłoś
kuba1986 2025-02-22, 8:15 4
Nome napisał/a:

Nome, mogłabyś pola minowe rozminowywać

Tylko spróbuj mi się zabić, to tak Ci wp🤬le, że będziesz żałowała tego co zrobiłaś
Zgłoś
Janko 2025-02-22, 8:38 1
K🤬iszony j🤬e
Zgłoś
romek134 2025-02-22, 9:04 11
Gdyby nie inwazja kacapskiej hordy do takich scen by nie dochodziło. A służby robią co do nich należy.
Zgłoś
cedrikk 2025-02-22, 9:10 9
W Polsce mieli by kupę roboty
Zgłoś
Sztruks 2025-02-22, 9:19 10
Oni dostają kasę za takich „zwerbowanych” tak samo jak u nas lekarze 5 lat temu, gość się powiesił a wpisali mu „covid”
Zgłoś
darayavahus 2025-02-22, 10:05 16
@up

Covid to była ściema, tak samo jak ta wojna. Wszystko wyorkiestrowane, by pogrążyć narody europejskie. Jeszcze ta j🤬a unia, i jej "transformacja energetyczna" i "pomoc migrantom"., jakby tego wszystkiego było mało.
Zgłoś
Sławomir1313 2025-02-22, 10:12 3
darayavahus napisał/a:

@up
Covid to była ściema, tak samo jak ta wojna. Wszystko wyorkiestrowane, by pogrążyć narody europejskie. Jeszcze ta j🤬a unia, i jej "transformacja energetyczna" i "pomoc migrantom"., jakby tego wszystkiego było mało.

ale co było ściemą? ludzie którzy umierali gdy do chorób przewlekłych doszedł im wirus, czy ludzie którzy umierają od rakiet i dronów? jak można powiedzieć, że wojna to ściema, skoro na samym sadolu masz setki filmów, że wojna się dzieje i toczy?
Zgłoś
PlatynowyViking2003 2025-02-22, 10:13 2
Nome napisał/a:

Nie mów tak
Zgłoś
A4boNla3hon3 2025-02-22, 10:13 7
Nome napisał/a:

Ukry niech lepiej zaczną wyłapywać w Polsce gagatków co nie potrafią się zachować w cywilizowanym kraju.
Kilkadziesiąt byczków w miesiąc by znaleźli. Mogli by też tą k🤬ę zawinąć co szantażowała że mogą spalić kilka domów i sklepów.
Zgłoś
SpalonyŻymianin 2025-02-22, 10:14 6
Antkowiak1992 napisał/a:

Jak wybuchnie wojna to u nas będzie to samo

No, wśród ukrów do do nas sp🤬olili napewno.
A teraz poważniej- jak myślisz, ze kacap się porwie na żydowsko- niemiecko-jankeskie "kondominium" zwane przez ujemnonapletkowych pieszczotliwie Polin, w którym brak jakiejkolwiek radzieckiej partyznatki (chyba, że mówimy o kadyrowcach zakamuflowanych w ośrodkach dla uchodźców) to masz tak samo zj🤬y łeb jak każdy co wkladał kaganiec
I przyjął szpeconkę i do tego wydziarał sobie QR.

podpis użytkownika

Hava, hava nagila þú ekki skíla farðu í rassgat helvitis gamli pungur þú
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie