Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
smc 2025-02-22, 22:49 1
Nome napisał/a:

pójdę jak ruskie przyjdą do nas

Ruskie już są u nas, a w sumie to nigdy nie wyjechali. Niektórych nawet widzisz podczas transmisji obrad...
Zgłoś
zasranka 2025-02-22, 23:10
@shoe5maker: tak, jest to ściema - takie debile jak ty pójdą na nią z własnej woli lub będą łapać innych ja ulicy 😃 wojna to imprezka dla debili i naiwnych.
Zgłoś
Nome 2025-02-22, 23:27 1
PlatynowyViking2003 napisał/a:

czy przezyje czy nie to tam jeden c🤬j.

no właśnie, to tak jak się ma guziczek autodestrukcji wciśnięty do połowy, nie żeby zraz coś planować, ale jak trzeba jest się gotowym...

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
N7 2025-02-23, 1:07
romek134 napisał/a:

Gdyby nie inwazja kacapskiej hordy do takich scen by nie dochodziło. A służby robią co do nich należy.

Dobrze że te gówno już sie kończy.

[ Dodano 2025-02-23, 01:14 ]
Powiem tak, bedziemy mieli kipisz gdy to sie skonczy a tysiące Ukrainskich wojaków przyjedzie do nas często z PTSD.
Zgłoś
MYKELE 2025-02-23, 2:04 1
Sławomir1313 napisał/a:

ale co było ściemą? ludzie którzy umierali gdy do chorób przewlekłych doszedł im wirus, czy ludzie którzy umierają od rakiet i dronów? jak można powiedzieć, że wojna to ściema, skoro na samym sadolu masz setki filmów, że wojna się dzieje i toczy?

Tylko banderole to nie ludzie
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-02-23, 3:45 1
Antkowiak1992 napisał/a:

Jak wybuchnie wojna to u nas będzie to samo

Oczywiście. Pierwsi uciekną prawilni pseudopatrioci z dupy, którzy najgłośniej szczują na ukraińskich "dezerterów".

[ Dodano 2025-02-23, 03:50 ]
SpalonyŻymianin napisał/a:

No, wśród ukrów do do nas sp🤬olili napewno.
A teraz poważniej- jak myślisz, ze kacap się porwie na żydowsko- niemiecko-jankeskie "kondominium" zwane przez ujemnonapletkowych pieszczotliwie Polin, w którym brak jakiejkolwiek radzieckiej partyznatki (chyba, że mówimy o kadyrowcach zakamuflowanych w ośrodkach dla uchodźców) to masz tak samo zj🤬y łeb jak każdy co wkladał kaganiec
I przyjął szpeconkę i do tego wydziarał sobie QR.

Przez 45 lat to "kondominium", jak je nazywasz było ich. "Możem pawtarit", jak mawiają ruscy nacjonaliści.
Przy okazji "Polin" - ciekawa jest ta pogarda wobec Polski u ludzi, którzy mają się za patriotów. Polska jest, jaka jest, innej nie ma. Jak wam się nie podoba, to gówno jesteście, a nie patrioci.
Zgłoś
Fx12 2025-02-23, 10:05
Nome napisał/a:

walczyć każdy chce, tylko umierać nie chce nikt
ja bym mogła iść na wojnę, mam skłonności samobójcze, było by przyjemne z pożytecznym

to gówno z ciebie byłby nie pożytek. Sztuką na polu walki jest przetrwanie przy jednoczesnej maksymalizacji strat u przeciwnika a nie dać sie głupio zastrzelić bo to tylko marnowanie sprzętu i osłabianie potencjału militarnego tych co jeszcze zostali.
Zgłoś
zn506 2025-02-23, 11:34 1
Nome napisał/a:

iść na wojnę, mam skłonności samobójcze, było by przyjemne z pożytecznym

To jest dziecięce wyobrażenie o wojnie "ależ se zginę romantycznie!".

Masz o wiele większe szanse na zostanie inwalidką - ujebie ci nogę, 3 dni przeleżysz w błocie z własnego gówna, potem cię wytrząchają na BWP 100 km do szpitala, w szpitalu bez znieczulenia amputują ci nogi i będziesz żyć aż do śmierci za rentę 600 zł, która nawet na leki ci nie wystarczy.

[ Dodano: 2025-02-23, 11:39 ]
Antkowiak1992 napisał/a:

nas będzie to samo

DOkładnie to samo - Ukraińcy zatrudnieni w "polskiej" Policji będa wyłapywać Polaków

[ Dodano: 2025-02-23, 11:40 ]
TwójCzarnyPan napisał/a:

Polska jest, jaka jest, innej nie ma. Jak wam się nie podoba, to gówno jesteście, a nie patrioci.

To samo pewnie za PRLu pisałes j🤬y komuchu

Zgłoś
RsPrDol 2025-02-23, 20:46
romek134 napisał/a:

Gdyby nie inwazja kacapskiej hordy do takich scen by nie dochodziło. A służby robią co do nich należy.

Glupi jestes
Zgłoś
Sławomir1313 2025-02-24, 9:19
subik napisał/a:

tak to jest , ludzie nie mysla patrza sie przez pryzmat krótkowzrocznosci

krótkowzrocznie patrzą wszyscy mówiący "to nie nasza wojna", udowodniła to konferencja monachijska w 1938 roku

subik napisał/a:

gdzie masz wojne w całym kraju, smiechu warte i tak od trzech lat

xD
to jest tak głupie, że aż żałosne. Ty myślisz że wojny dzieją się na całym terytorium kraju? że wojna światowa to się toczyła na całym świecie? wojna to zawsze front, że ten na ukrainie przesuwa się marginalnie to zasługa żołnieży ukraińskich i sprzętu zachodniego.
poza tym dobrze by Ci się żyło z groźbą śmierci od zabłąkanej rakiety?

[ Dodano 2025-02-24, 09:26 ]
Siriuz napisał/a:

Ahh, nie ma to jak rozmowa z głupcem, któremu telewizor wmówił, że należy do intelektualnej elity zachodu Będziesz bronił tej zj🤬ej narracji bo w przeciwnym wypadku wyjdzie jaki jesteś ułomny a to jedyne co Ci w życiu zostało.
Ukraińcy dogadali się z Jelcynem w sprawie suwerenności. Wpisali sobie w deklarację niepodległości, że pozostaną krajem neutralnym i nie zrzeszonym żadnymi paktami militarnymi. Taki był układ, tak sobie zapewnili suwerenność. W takim duchu od zawsze działa Szwajcaria, i nawet na j🤬ych Hamburgerzych uniwersytetach uczyli, że neutralność państw rozdzielających blok Warszawski i Natowski to klucz do bezpieczeństwa Europy... ale przyjdzie taki Sławomir z szabelką i będzie pokrzykiwał, że może handlować i tworzyć sojusze z kim chce. No więc masz k🤬a. Turysta bambinista, który spotkał na szlaku niedźwiedzia i jego "prawa" zostały szybko zweryfikowane. Szkoda tylko, że ta masa głupców przegłosowała garstkę ludzi, którzy doskonale wiedzieli jak to się skończy, ale młot spadł na wszystkich bez wyjątku. W Polsce skończy się to tak samo jak będziemy dalej się dawać zastraszać mitycznym imperializmem Rosji i wybierać pop🤬leńców do sejmu. Europa spłonie w wojnie, Hamburgery będą się tylko przyglądać po cichym opuszczeniu NATO, a potem wjadą na białym koniu na zgliszcza tak jak w IIWS żeby na kolejne pokolenia batożyć i doić Europe.
P🤬leni imbecyle k🤬a z prawem do głosu.

po pierwsze: nie mam telwizora,
po dugie: nie używam fb,
po trzecie: w myśl twojej retoryki zrobiłbyś laskę ruskim gdyby Ci grozili wojną, był już czasy gdy za wszelką cenę chciano zachować pokój na kontynencie, a potem wszyscy obudzili się z ręką w nocniku.

cytując klasyka:
"Mieli do wyboru wojnę lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także"

jeśli nie dostrzegasz analogi obecnej sytacji do sytuacji z 38 roku to weź ty lepiej zajmij się plewieniem grządek, a nie tematami geopolitycznymi
Zgłoś
Siriuz 2025-02-24, 12:08 1
Sławomir1313 napisał/a:

jeśli nie dostrzegasz analogi obecnej sytacji do sytuacji z 38 roku to weź ty lepiej zajmij się plewieniem grządek, a nie tematami geopolitycznymi

Problem jest w tym, że Ty nie dostrzegasz, że to USA dąży do wojny w Europie, i to oni prowadzą politykę imperialną. Odsyłam do hasła w wikipedii: imperializm, a potem ocenę działań wojennych oraz polityki zagranicznej USA i Rosji na przestrzeni ostatnich kilku dekad. Jak się tak palisz do wojny to zasuwaj na wschód i walcz, a może już tam jesteś i dlatego tak bardzo zachęcasz resztę Europy do przyłączenia się?

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Sławomir1313 2025-02-24, 12:51
Siriuz napisał/a:

Problem jest w tym, że Ty nie dostrzegasz, że to USA dąży do wojny w Europie, i to oni prowadzą politykę imperialną. Odsyłam do hasła w wikipedii: imperializm, a potem ocenę działań wojennych oraz polityki zagranicznej USA i Rosji na przestrzeni ostatnich kilku dekad. Jak się tak palisz do wojny to zasuwaj na wschód i walcz, a może już tam jesteś i dlatego tak bardzo zachęcasz resztę Europy do przyłączenia się?

no tak, przyszedł trump i postawił absurdalne warunki pokoju stawiając sprawę na ostrzu noża jeszcze bardziej zaogniając konflikt z ruskimi. każde z 3 światowych mocarstw prowadzi politykę imperialną, nie tylko rosja, oczywiści, ale zasadnicze pytanie brzmi: czy wolałbyś żyć w strefie wpływów amerykańskiej czy rosyjskiej? nikt normalny nie pali się do wojny, ja też się jej boję, ale
"my tu w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę".
lepiej zginąć na froncie walcząc za wolność i bezpieczeństwo swojej żony, dzieci, rodziców i przyjaciół niż poddać się w imię mętnego pojęcia pokoju pod ruskim butem. powoli, czy tego chcesz czy nie, zbliżamy się do kamienia milowego w historii ludzkości, w którym tacy ludzie jak my będą tylko cyferkami w książkach historycznych. nie jesteśmy Szwajcarią, nie jesteśmy Danią które przeszły przez światową wojnę suchą stopą, jesteśmy Polską, cierniem w oku ruskich z którymi od zawsze mamy kosę i jeśli ruski nadal będzie gnał do wojny stawiając żądania to na naszej ziemi będzie się rozgrywał ten dramat. czy tego chcesz czy nie.
Zgłoś
C................i 2025-02-25, 16:10 1
Nome napisał/a:

walczyć każdy chce, tylko umierać nie chce nikt
ja bym mogła iść na wojnę, mam skłonności samobójcze, było by przyjemne z pożytecznym

ja mam tylko taką małą prośbę jak już będziesz się zabijać to czy mogłabyś to nagrać tak żeby ktoś to potem wrzucił na sadola ?? Będę miał do czego walić konia " z góry dziękuję i życzę powodzenia
Zgłoś
Nome 2025-02-25, 21:19
ChwałaOsranejKacapii napisał/a:

ja mam tylko taką małą prośbę jak już będziesz się zabijać to czy mogłabyś to nagrać tak żeby ktoś to potem wrzucił na sadola ?? Będę miał do czego walić konia " z góry dziękuję i życzę powodzenia

za to że jesteś prawdziwym sadolem piwo

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
C................i 2025-02-26, 14:06
Nome napisał/a:

za to że jesteś prawdziwym sadolem piwo

dziękuję
Zgłoś