Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 28 minut temu
N7 2025-02-23, 1:07
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
SSS2SSS 2025-02-23, 2:04 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-02-23, 3:45 1
Zgłoś
Fx12 2025-02-23, 10:05
Zgłoś
zn506 2025-02-23, 11:34 1
Zgłoś
RsPrDol 2025-02-23, 20:46
romek134 napisał/a:

Gdyby nie inwazja kacapskiej hordy do takich scen by nie dochodziło. A służby robią co do nich należy.

Glupi jestes
Zgłoś
Sławomir1313 2025-02-24, 9:19
Zgłoś
Siriuz 2025-02-24, 12:08 1
Sławomir1313 napisał/a:

jeśli nie dostrzegasz analogi obecnej sytacji do sytuacji z 38 roku to weź ty lepiej zajmij się plewieniem grządek, a nie tematami geopolitycznymi

Problem jest w tym, że Ty nie dostrzegasz, że to USA dąży do wojny w Europie, i to oni prowadzą politykę imperialną. Odsyłam do hasła w wikipedii: imperializm, a potem ocenę działań wojennych oraz polityki zagranicznej USA i Rosji na przestrzeni ostatnich kilku dekad. Jak się tak palisz do wojny to zasuwaj na wschód i walcz, a może już tam jesteś i dlatego tak bardzo zachęcasz resztę Europy do przyłączenia się?
Zgłoś
Sławomir1313 2025-02-24, 12:51
Siriuz napisał/a:

Problem jest w tym, że Ty nie dostrzegasz, że to USA dąży do wojny w Europie, i to oni prowadzą politykę imperialną. Odsyłam do hasła w wikipedii: imperializm, a potem ocenę działań wojennych oraz polityki zagranicznej USA i Rosji na przestrzeni ostatnich kilku dekad. Jak się tak palisz do wojny to zasuwaj na wschód i walcz, a może już tam jesteś i dlatego tak bardzo zachęcasz resztę Europy do przyłączenia się?

no tak, przyszedł trump i postawił absurdalne warunki pokoju stawiając sprawę na ostrzu noża jeszcze bardziej zaogniając konflikt z ruskimi. każde z 3 światowych mocarstw prowadzi politykę imperialną, nie tylko rosja, oczywiści, ale zasadnicze pytanie brzmi: czy wolałbyś żyć w strefie wpływów amerykańskiej czy rosyjskiej? nikt normalny nie pali się do wojny, ja też się jej boję, ale
"my tu w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę".
lepiej zginąć na froncie walcząc za wolność i bezpieczeństwo swojej żony, dzieci, rodziców i przyjaciół niż poddać się w imię mętnego pojęcia pokoju pod ruskim butem. powoli, czy tego chcesz czy nie, zbliżamy się do kamienia milowego w historii ludzkości, w którym tacy ludzie jak my będą tylko cyferkami w książkach historycznych. nie jesteśmy Szwajcarią, nie jesteśmy Danią które przeszły przez światową wojnę suchą stopą, jesteśmy Polską, cierniem w oku ruskich z którymi od zawsze mamy kosę i jeśli ruski nadal będzie gnał do wojny stawiając żądania to na naszej ziemi będzie się rozgrywał ten dramat. czy tego chcesz czy nie.
Zgłoś
konto usunięte 2025-02-25, 16:10 1
Nome napisał/a:

walczyć każdy chce, tylko umierać nie chce nikt
ja bym mogła iść na wojnę, mam skłonności samobójcze, było by przyjemne z pożytecznym

ja mam tylko taką małą prośbę jak już będziesz się zabijać to czy mogłabyś to nagrać tak żeby ktoś to potem wrzucił na sadola ?? Będę miał do czego walić konia " z góry dziękuję i życzę powodzenia
Zgłoś
Nome 2025-02-25, 21:19
ChwałaOsranejKacapii napisał/a:

ja mam tylko taką małą prośbę jak już będziesz się zabijać to czy mogłabyś to nagrać tak żeby ktoś to potem wrzucił na sadola ?? Będę miał do czego walić konia " z góry dziękuję i życzę powodzenia

za to że jesteś prawdziwym sadolem piwo
Zgłoś
konto usunięte 2025-02-26, 14:06
Nome napisał/a:

za to że jesteś prawdziwym sadolem piwo

dziękuję
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem