teraz nie wiadomo, kto się bardziej panoszy, ale bambus jak na prawdziwego Polaka przystało,mówi po angielsku

Obydwu w jeden samolot i w p🤬du na wschód lub afryki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niech nie p🤬li że piękny, za możliwość wjazdu do Polski to pół Afryki powie że ma polskie korzenie, gadanie po polsku nie czyni Polaka. Tu trzeba się urodzić żeby wiedzieć kogo i za co trzeba tępić,
"Dzieciństwa nie miałem wesołego. Śmiano się, że zrzucili mnie Amerykanie razem ze stonką. Już w podstawówce były szykany, śmiechy, ciągłe wyszydzanie. Prawdopodobnie byłem jednym z pierwszych czarnoskórych dzieciaków Polsce. Sam jeden w klasie – Murzynek mówiący po polsku. Można sobie tylko wyobrazić, co przechodziłem. Źle nastrajało mnie to do otoczenia. I do tego jeszcze ten wierszyk… „Murzynek Bambo w Afryce mieszka…”. Pomimo tej traumy sprzed lat, czuję się Polakiem. Jestem wychowany w polskim domu. Mam polską mamę i dwie siostry. Nieraz, idąc ulicą i widząc jakiegoś Murzyna, patrzę na niego jak na zjawisko. Zapominam, że przecież ja też jestem czarny."
pulslegnicy.pl/nie-ma-juz-na-mnie-popytu-wywiad-z-georgesem-bambo-furtakiem-sprzed-15-lat/40736/
[ Dodano: 2025-05-10, 09:31 ]
mało to mudżynów w polsce było w latach 90?
7:26 www.youtube.com/watch?v=yedxRlPuZ-s
Aktor który grał Makumbe w tym teledysku, mieszka w Gdańsku i jest nauczycielem.
"Josef Bratan jest pochodzenia angolskiego, mieszka w Sulejówku, skąd też pochodzi. Jest synem Polki Natalii i ojca Jose. Jego starszym bratem jest raper Alberto, a siostrą trenerka personalna Jessica Kusz. Ma córkę Nikolę."
pulslegnicy.pl/nie-ma-juz-na-mnie-popytu-wywiad-z-georgesem-bambo-furtakiem-sprzed-15-lat/40736/
[ Dodano: 2025-05-10, 09:31 ]
mało to mudżynów w polsce było w latach 90?
7:26 www.youtube.com/watch?v=yedxRlPuZ-s
Aktor który grał Makumbe w tym teledysku, mieszka w Gdańsku i jest nauczycielem.
"Josef Bratan jest pochodzenia angolskiego, mieszka w Sulejówku, skąd też pochodzi. Jest synem Polki Natalii i ojca Jose. Jego starszym bratem jest raper Alberto, a siostrą trenerka personalna Jessica Kusz. Ma córkę Nikolę."
Niby czarny,ale nie wk🤬ia jak te rozszczeniowe k🤬y co nie potrafią skleić zdania po polsku.
Insaner napisał/a:
Jeśli urodził się, wychował, albo spędził większą część życia w Polsce, nauczył się języka i zachowuje się kulturowo tak jak ludzie w tej części świata to jak najbardziej może się nazywać Polakiem.
Tak samo jak ktoś kto z Polski wyjechał w wieku 4 lat do USA jest w zasadzie amerykaninem.
Mysz która urodziła się w stajni to nie koń. Ten cz🤬ch z 60iq zawsze będzie cz🤬chem z 60iq, nigdy Polakiem. Przestań takie głupoty pisać.
"Sp🤬alaj" i "this is Poland"... Mnie więcej nie potrzeba. On mpże być i z Zambii ale prawdę gada. Browara bym mu postawił.