podpis użytkownika
Kill central bankersWidać że wychowany u nas . Czuję się Polakiem i ta nienawiść do banderowców 💪
i co z tego jak dalej jest murzynem i nigdy Polakiem nie bedzie
[ Dodano: 2025-05-09, 15:28 ]
Jeśli urodził się, wychował, albo spędził większą część życia w Polsce, nauczył się języka i zachowuje się kulturowo tak jak ludzie w tej części świata to jak najbardziej może się nazywać Polakiem.
Tak samo jak ktoś kto z Polski wyjechał w wieku 4 lat do USA jest w zasadzie amerykaninem.
ty debilu a jak ty założysz łancuch i zacnziesz rapowac to bedziesz wtwedy murzynem ? Polakim trzeba sie urodizć i trzeba być białym
i co z tego jak dalej jest murzynem i nigdy Polakiem nie bedzie
ty debilu a jak ty założysz łancuch i zacnziesz rapowac to bedziesz wtwedy murzynem ? Polakim trzeba sie urodizć i trzeba być białym
No nie wiem czy wypada zaczynać zdanie od "ty debilu" skoro nawet nie rozróżniasz pojęcia narodowości od rasy

podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
Jesli on jest polak to ja jestem k🤬a papiezem
Ojcze Święty nie wypada przeklinać, do tego masz nick nyggus cz🤬chu.
"Nygus, negus – historyczny i polityczny tytuł władców krain Etiopii w okresie monarchii. Jeden z najstarszych feudalnych tytułów etiopskich."
Etiopia jest w Afryce. Tak jakbyś nie wiedział.
[ Dodano 2025-05-09, 17:12 ]
No nie wiem czy wypada zaczynać zdanie od "ty debilu" skoro nawet nie rozróżniasz pojęcia narodowości od rasy
Zacnziesz wtwedy urodizć? Człowiek, on nawet zadania z dużej litery nie zaczyna.
Dobrze wyjaśnił imigranta i dezertera w jednym
Fantastycznie logiczne założenie. Możesz wykładać logikę... w domu starców
W Egipcie nie ma czarnych przychlaście...
Przychlascie…? Serio? To mi pojechałeś 🤣🤣🤣