No dobra. Jest u nas całkiem sporo czarnych Polaków. Nawet jednego znam. Tyle, że jako nativ słyszę, że są Polakami bo mówią piękną polszczyzną. Ten gość co najwyżej ma polskie obywatelstwo.
Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
podpis użytkownika
Kiedyś ludzie byli sobie bliżsi.Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
kurczakpieczony123333 napisał/a:
Szacunek dla bambo
Ludzie przed byle gownem czoła chylą.
[ Dodano: 2025-05-09, 09:42 ]

No pewnie że Polak, co z tego że matka w Egipcie na wakacjach była…Czego nie rozumiecie ?
I co taki zły afropolak? Dostał pracę, nie musi kraść nie pójdzie do pierdla, zadziałały dwie szare komórki i porządny obywatel sie wytworzył. Teraz nauczyć tego naszą patole.
podpis użytkownika
Jak słabym trzeba być człowiekiem, aby bez wstydu przyznawać się, że jakaś obca mu osoba miała w sobie tyle siły, by obrazić jego uczucia religijne? Jak słabe musiały być te uczucia?
diskorelaks napisał/a:
No pewnie że Polak, co z tego że matka w Egipcie na wakacjach była…Czego nie rozumiecie ?
W Egipcie nie ma czarnych przychlaście...
Wszystko fajnie, ale jak biało czerwone, zamienimy na czarno czerwone, to nam wyjdzie flaga banderowska. Bez sensu.
[ Dodano 2025-05-09, 11:53 ]
Tu jest Polska, nie Ukraina, tu szanuje się Murzyna.
[ Dodano 2025-05-09, 11:53 ]
Tu jest Polska, nie Ukraina, tu szanuje się Murzyna.
Nyggus_Maximus napisał/a:
Jesli on jest polak to ja jestem k🤬a papiezem
Witaj papo Leonie
Jeśli urodził się, wychował, albo spędził większą część życia w Polsce, nauczył się języka i zachowuje się kulturowo tak jak ludzie w tej części świata to jak najbardziej może się nazywać Polakiem.
Tak samo jak ktoś kto z Polski wyjechał w wieku 4 lat do USA jest w zasadzie amerykaninem.
Papieżem Polakiem
A to nie ten babmo od zabawnych filmików z internetu co takim śmiesznym łamany Polskim gada?
podpis użytkownika
Natura sama eliminuje debili.