godne pożegnanie
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:14
kpaxian napisał/a:
Selektywna tolerancja, czyli hipokryzja
A może po prostu szacunek dla człowieka jako artysty, który jest silniejszy niż brak akceptacji dla jego orientacji seksualnej? Na takiej samej zasadzie cenię Raczka czy powiedzmy Iana McKellena. Żadna hipokryzja, wierz mi.
Nienawidzę, kiedy porównuje się Freddie Mercury do Boga.
Może i był dobry, ale nigdy nie będzie tak dobry, jak Freddie Mercury.
Może i był dobry, ale nigdy nie będzie tak dobry, jak Freddie Mercury.
Pan Mularz napisał/a:
Facet ich obraził, a oni się cieszą... Żenujące.
Osiągnij w życiu to co on a później napisz "żenujące"
Freddie Merkury to zdecydowanie najlepszy męski głos w historii muzyki rozrywkowej i nie ma w ogóle sensu z tym polemizować, jeżeli ktoś się może z nim równać, to chyba tylko Ronniego Jamesa Dio.
Sam nie lubię pedałów, tylko problem w tym, jaki to jest pedał. Jeżeli daje się znać tylko z tego, że jest pedałem (np. Robert Biedroń) to oczywiście, że nim gardzę, a jeżeli robi coś dobrego dla milionów, to jestem w stanie mu to wybaczyć.
Sam nie lubię pedałów, tylko problem w tym, jaki to jest pedał. Jeżeli daje się znać tylko z tego, że jest pedałem (np. Robert Biedroń) to oczywiście, że nim gardzę, a jeżeli robi coś dobrego dla milionów, to jestem w stanie mu to wybaczyć.
ll_Mario_ll napisał/a:
Osiągnij w życiu to co on a później napisz "żenujące"
Co mam osiągnąć? Śmierć z powodu powikłań związanych z AIDS?
Nie mogę z absurdalności twojego komentarza
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie