Jako, że ostatnio pojawił się temat o tej cudownej grze, poszukałem na yt filmów z najlepszymi tekstami. Znalazłem 2, może krótkie, ale pośmiać się można
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:44
Taka mała ciekawostka, o której nie wiedziałem:
"Pomimo olbrzymiej ilości przemocy, jaką zawiera gra, możliwe jest ukończenie jej bez zabijania ani jednej osoby i bez używania broni. Jeśli graczowi to się uda, w statystykach pojawi się sarkastyczne zdanie "Thank you for playing, JESUS"."
"Pomimo olbrzymiej ilości przemocy, jaką zawiera gra, możliwe jest ukończenie jej bez zabijania ani jednej osoby i bez używania broni. Jeśli graczowi to się uda, w statystykach pojawi się sarkastyczne zdanie "Thank you for playing, JESUS"."
Jestem ciekaw jak zareagowałoby środowisko muzułmańskie gdyby Postal2 miał premierę teraz.
Nie wiedziałem że wyszła "trójka".
Chętnie bym sobie na półce położył (i zagrał jeszcze raz) wszystkie części I, II, A.W. no i III ale bida jak cholera w tych naszych sklepach.
Ma ktoś namiary gdzie kupię całą serię?
Chętnie bym sobie na półce położył (i zagrał jeszcze raz) wszystkie części I, II, A.W. no i III ale bida jak cholera w tych naszych sklepach.
Ma ktoś namiary gdzie kupię całą serię?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie