Gość dzwoni z telefonu kolegi, poskarżyć się mamie na nauczycielkę i księdza. Nie wie, że w telefonie jest włączone nagrywanie .. Materiał znajomego znajomego
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:14
Gość dzwoni z telefonu kolegi, poskarżyć się mamie na nauczycielkę i księdza. Nie wie, że w telefonie jest włączone nagrywanie .. Materiał znajomego znajomego
Chyba chciał płakać.
A tak wogóle to trochę mi to się wydaje dziwne że syn dzwoni do matki i zaczyna jej wyklinać :O
A tak wogóle to trochę mi to się wydaje dziwne że syn dzwoni do matki i zaczyna jej wyklinać :O
Ja nie wiem o co wy się spinacie, koleś z gadki jakiś jest drętwy, przypuszczam że ma problemy, ma dobry kontakt z matką, to że bluzgał tzn że sytuacja była b napięta, nie wiem ile ma lat, ogólnie to nie ma aż tak źle, ale owszem, palenie to zło
Mówią o gimbusiarni, a sami jak gimbaza ekscytują się fejkiem. Możliwe, że nawet zrobionym przez słynnego Miśka Koterskiego. Byłoby w jego stylu, jest jego głos. Nawet pasowałoby do jego postaci z Dnia Świra.
Moreq napisał/a:
Naprawdę zajebisty kontakt matki z dzieckiem
może jestem inny ale dla mnie to brak kultury do matki
Strachniś boi się spotkania oko w oko, to woli zadzwonić, a i tak głos mu się trzęsie jakby sie zaraz miał popłakać. Chyba, że to zwykły pedał i już taki głos ma.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie