📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:56

Ruskim to On może co najwyżej pięty lizać. No, ale jak już spadnie, to chętnie obejrzę to na hardzie

Poza fajnymi widokami nie było nic ciekawego. Widać że nie ma dużego doświadczenia ale jest odważny.
Ps. Passat w naturalnym środowisku wygrał .
Ps. Passat w naturalnym środowisku wygrał .

Czytam:
"On już rozgryzł stan umysłu Rosji. Jeszcze trochę i rusek będzie się od niego uczył"
I w tym momencie pojawia się myśl: "ciekawe ile musiał wypić". Oglądam cztery i pół minut i nic (poza Passeratti), żadnej wódki z ziemniaków, bimbru, jaka rosja. Już wolę tego koleszke co autostopem na Kołyme jedzie.
"On już rozgryzł stan umysłu Rosji. Jeszcze trochę i rusek będzie się od niego uczył"
I w tym momencie pojawia się myśl: "ciekawe ile musiał wypić". Oglądam cztery i pół minut i nic (poza Passeratti), żadnej wódki z ziemniaków, bimbru, jaka rosja. Już wolę tego koleszke co autostopem na Kołyme jedzie.

dobry padawan z niego moze byc
ale do ruskich to wiele mu brakuje

@botspam taki Passateratti to bardziej stan umysłu
A swoją drogą ciekawi mnie gdzie znajdują się te opuszczone budynki?? Ma ktoś jakiś namiar??
A swoją drogą ciekawi mnie gdzie znajdują się te opuszczone budynki?? Ma ktoś jakiś namiar??
Brackibrat, Jest sporo stron związanych z urbexem i exploracją, ale zazwyczaj te publiczne miejscówki są zniszczone przez idiotów. Prawdziwi urbexowcy nie dzielą się publicznie adresami. Wymienia się takie informacje jedynie w zaufanym środowisku, aby właśnie ograniczyć dostęp kretynów, którzy niszczą. Wątpię by ktoś tutaj podał dokładny adres.
Obstawiałbym raczej Dolny Śląsk, ale ciężko powiedzieć...
Często u tych ludzi zastanawia mnie to zaufanie do drabinek, ścian, dachów itd. Przecież to może się po prostu oderwać/ zawalić.
Odwaga czy głupota?... :/

Często u tych ludzi zastanawia mnie to zaufanie do drabinek, ścian, dachów itd. Przecież to może się po prostu oderwać/ zawalić.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie