👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To ten co wymodlił sobie 4 dzieci gdy żona była bezpłodna. Dla mnie dorosły chłop wierzący w bożków jest zwykłą p🤬dą.

Gorgor napisał/a:
To ten co wymodlił sobie 4 dzieci gdy żona była bezpłodna. Dla mnie dorosły chłop wierzący w bożków jest zwykłą p🤬dą.
To ci dopiero ciekawy system wartości...

Slonx napisał/a:
Wolę tego oszołoma, od Grodzkich i Biedroniów.
Ja wolę Tuska od Stalina czy Hitlera. Mniejsze zło to jednak ciągle zło.
Jopas91 skąd tyle hejtu w tobie katolski przygłupie?
Powtarzaj teraz za swoim wymyslonym bozkiem : Gorgor w dom, Bóg w dom
Powtarzaj teraz za swoim wymyslonym bozkiem : Gorgor w dom, Bóg w dom
Gorgor miną ci latka, zdrowie już nie to i zacznie się chodzenie do Kościoła chyba że skończysz jak Urban- wyśmiewający religię stary, śmieszny błazen.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie