Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Czekoladowy_książe 2025-01-06, 15:33 89
I bardzo k🤬a dobrze może wbija sobie do pustych łbów że paliwo jest lepsze od elektryka.
Zgłoś
smc 2025-01-06, 15:41 27
Chyba nigdy nie jeździłeś elektrykiem.

Przyspieszenie jak w Lamborghini, cisza jak w Rolls Roys-ie, cena jak w Skodzie. Masz wszystko co najlepsze.

Ja wybrałem stare V8, ale to nie jest racjonalne.
Zgłoś
joti 2025-01-06, 15:44 17
Tyle że to kolejka do ładowarki z darmowym prądem od Tesli, a nie do zwykłej ładowarki. Dawniej Tesle tak był sprzedawane na Zachodzie, że mają darmowy prąd, wpierw było bez ograniczeń, później na jakiś czas, oczywiście tylko w punktach Tesli i tu jest taka sytuacja. Jak ktoś chce zapłacić naładuje bez kolejki na jednej z dziesiątek tysięcy stacji w Szwecji.
Zgłoś
ibrahim 2025-01-06, 15:47 10
Debili nie sieją, sami się rodzą. Nie wiedziałem, że tylu ich w Szwecji.
Zgłoś
Janko 2025-01-06, 15:49 20
I c🤬j im w dupę na dokładkę
Zgłoś
Seymouro1908 2025-01-06, 15:51 1
Ciekawe ilu czarnoskórych było za kierownicą. Przecież tak jest ich dużo tam
Zgłoś
Dark-Side 2025-01-06, 15:53 10
smc napisał/a:

Przyspieszenie jak w Lamborghini, cisza jak w Rolls Roys-ie, cena jak w Skodzie. Masz wszystko co najlepsze.

OK jeśli mamy wybór, gdy nie jest faworyzowany elektryk. Jeśli tak jest to c🤬j mi do tego co kto wybiera ale tak nie jest...

podpis użytkownika

Tutaj Kolekcja
Zgłoś
Paszczaku 2025-01-06, 15:55 11
joti napisał/a:

Tyle że to kolejka do ładowarki z darmowym prądem od Tesli, a nie do zwykłej ładowarki. Dawniej Tesle tak był sprzedawane na Zachodzie, że mają darmowy prąd, wpierw było bez ograniczeń, później na jakiś czas, oczywiście tylko w punktach Tesli i tu jest taka sytuacja. Jak ktoś chce zapłacić naładuje bez kolejki na jednej z dziesiątek tysięcy stacji w Szwecji.

Dalej model S ma darmowe ładowanie także w Polsce . Takie filmiki wrzucają pajace nie mające wogóle pojęcia o tym jak to działa . No i nie siedzisz w zimnym tylko ciepłym . W czasie ładowania też .Jak ktoś umie liczyć pieniądze to bierze model S i ma wywalone na resztę .

Jak ten pajac budda zrobił wam akcję że paliwo po złotówce za litr to nagle całe miasto zleciało się jak muchy do gufna .
Zgłoś
Borsukas 2025-01-06, 16:01 2
Nie ma co się śmiać. Niedługo przez normy euro też tak będziemy stać
Zgłoś
RobDeMay 2025-01-06, 16:21 70
Paszczaku napisał/a:

Dalej model S ma darmowe ładowanie także w Polsce . Takie filmiki wrzucają pajace nie mające wogóle pojęcia o tym jak to działa . No i nie siedzisz w zimnym tylko ciepłym . W czasie ładowania też .Jak ktoś umie liczyć pieniądze to bierze model S i ma wywalone na resztę .
Jak ten pajac budda zrobił wam akcję że paliwo po złotówce za litr to nagle całe miasto zleciało się jak muchy do gufna .

W c🤬ju bym miał twoje darmowe ładowanie jakbym miał stac w takich kolejkach jak debil xD
Zgłoś
kuba1986 2025-01-06, 16:42 7
Bateria wraz z wymianą do Tesli model S kosztuje ponad 200 tyś zł...
Zgłoś
Paszczaku 2025-01-06, 16:49 4
kuba1986 napisał/a:

Bateria wraz z wymianą do Tesli model S kosztuje ponad 200 tyś zł...

i wystarcza na ponad 500000 km . passat kosztuje 250 k i tyle nowe nie przejadą . nadal się opłaca .
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-01-06, 16:52 42
smc napisał/a:

A chłopaka już w tej kolejce poznałeś ?

Zgłoś
Latissimus 2025-01-06, 16:58 25
smc napisał/a:

Zasięg jak w zabawkowym autku na baterie paluszki
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie