podpis użytkownika
Bo pić to trzeba umieć!Ty chory pojebie.
abstrah🤬jac od filmiku nie wiem jakim trzeba być zjebem, żeby dać sobie nick i logo partii politycznej na sadisticu.
Ty chory pojebie.
Daj mu spokój, on jest upośledzony.
abstrah🤬jac od filmiku nie wiem jakim trzeba być zjebem, żeby dać sobie nick i logo partii politycznej na sadisticu.
Ty chory pojebie.
Abstrac🤬jąc od tego filmiku, nie wiem jakim trzeba być zjebem, żeby nie potrafić czytać w XXI. wieku
a tesla czemu sama w sobie nie wykryła kolizji i nie uniknęła? coś c🤬jowo działa im ten system zj🤬y dla pedałków wygodnickich
nie chciałbym wpaść elektrykiem do wody
a tesla czemu sama w sobie nie wykryła kolizji i nie uniknęła? coś c🤬jowo działa im ten system zj🤬y dla pedałków wygodnickich
Jest tu jakiś fachura? Ciekawi mnie czy po wpadnięciu elektrykiem do wody prędzej utoniemy, czy usmaży nas prąd, a może dla odmiany zostaniemy ugotowani?

Jest tu jakiś fachura? Ciekawi mnie czy po wpadnięciu elektrykiem do wody prędzej utoniemy, czy usmaży nas prąd, a może dla odmiany zostaniemy ugotowani?
tak k🤬a, podczas deszczu już się smażysz xD ja p🤬le, dzieci do nauki
tak k🤬a, podczas deszczu już się smażysz xD ja p🤬le, dzieci do nauki
Deszcz padający zazwyczaj z góry na dół, a wdzierająca się wszędzie dość szybko woda to chyba zajebista różnica, no nie? To tak jakby stać pod parasolem w czasie deszczu, a wskoczyć do stawu z tym otwartym parasolem.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Jest tu jakiś fachura? Ciekawi mnie czy po wpadnięciu elektrykiem do wody prędzej utoniemy, czy usmaży nas prąd, a może dla odmiany zostaniemy ugotowani?
Tesla ma bezpiecznik różnicowy - jak w zabezpieczeniach łazienek.