jak się nie spodziewałeś przystaw samą kartkę do sub. to też ją wciągnie jak gimbus kreske na dyskotece
Z lekcji fizyki to została już tylko próżnia w głowie widzę...
Jak działa głośnik
Jak działa głośnik

chcesz mieć większy bas to włóż głośnik do szafy i zamknij ją
podbicia basu kurewne
podbicia basu kurewne

Cytat:
Szczerze nie spodziewałem się tego.
Eskperci...?
A czego się spodziewałeś?
Nie wiem skąd ten wysyp debili na sadolu od dobrych 2 lat jest.
Jak siedzisz na klopie aby się wysrać to też zdziwiony jesteś, że gówno z dupy ci wylatuje?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Ja mam taki bass z MediaMarkt, że raz mi wzmacniacz zassało do woofera.
taki sąsiad to skarb.. Ja nie rozumiem myślenia takich ciuli, którzy rozkręcają głośniki na maxa mieszkając w bloku. Buraki zwykłe.
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.
Serio potrzeba Ci do tego eksperta?
No dobrze... Fala dźwiękowa (fala mechaniczna) powstaje na wskutek drgań w powietrzu. Membrana głośnika tworzy w/w falę wychylając się w przód i tył. Przy ruchu do przodu w głośniku powstaje podciśnienie, w związku z tym przez rezonator (czy jak wolisz tubę basową) wsysane jest powietrze do środka. Wraz z tym powietrzem została również wessana puszka napoju który widzimy na filmie.
Trzeba być idiotą żeby nie rozumieć podstawowych praw fizyki.
No dobrze... Fala dźwiękowa (fala mechaniczna) powstaje na wskutek drgań w powietrzu. Membrana głośnika tworzy w/w falę wychylając się w przód i tył. Przy ruchu do przodu w głośniku powstaje podciśnienie, w związku z tym przez rezonator (czy jak wolisz tubę basową) wsysane jest powietrze do środka. Wraz z tym powietrzem została również wessana puszka napoju który widzimy na filmie.
podpis użytkownika
Fuck Her Right in the Pussy.
eunstachy napisał/a:
Serio potrzeba Ci do tego eksperta?
Trzeba być idiotą, żeby wyzywać innych od idiotów tylko dlatego, że czegoś nie wiedzą, poluzuj pasek.

podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
KrisCFC napisał/a:
Trzeba być idiotą, żeby wyzywać innych od idiotów tylko dlatego, że czegoś nie wiedzą, poluzuj pasek.![]()
Aha. Ok.
Czyli nie wolno mi zwyzywać kogoś od idiotów jak ma powiedzmy 20 lat i nie umie pisać albo jakiegoś kogoś kto p🤬li, że ziemia jest płaska itd.?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !