👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Film fajny ale czy to na pewno sadistic to odpowiedni portal na tego typu filmiki
Marshal napisał/a:
Jest jeszcze 130 LongMrozard
A dokladniej mowiac to Land Rover Defender 110
bo jest i wersja 90 - krotka![]()
blapel napisał/a:
Ciekaw jestem po jaką cholerę zjeżdżając wrzucał wsteczny?
Bo do takiego manewru miał zablokowany dyfer i auto mogło jechać tylko tyle ile mu operując gazem pozwolił.

@greene, do jeżdżenia po polskich dziurach? No i do tego by plastiki czuły się bezpiecznie za kółkiem dużego samochodu + lans na mieście dla każdego.
SilentPit napisał/a:
Bo do takiego manewru miał zablokowany dyfer i auto mogło jechać tylko tyle ile mu operując gazem pozwolił.
No... a wiesz co to dyfer?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie