K🤬a prośba do moderatorów. Wyp🤬alajcie to nawet z poczekalni. Jak ktoś będzie chciał oglądnąc test parówek to wejdzie na jego konto na yt i oglądnie wszystko. Począwszy od testu zupek chińskich kończąc na robieniu corndogów. Ludzie na litość boską ogarnijcie japy. Te wirtualne piwa nic wam przecież nie dają więc po c🤬j wrzucacie takie ścierwo. 7 minut temu gość wrzucił ten film na yt...
Tylko wiesz jak jest. Usunęli piwa przy profilu, żeby nie było pogoni w nabijaniu wirtualnych browarów.
Niestety Administracjo - c🤬ja to dało.
Taka natura ludzka - każdy chce mieć więcej i być najlepszy. Tak więc nic w tym temacie się nie zmieni, dopuki nie usuniecie piw całkowicie. A jeżeli je usuniecie - Sadol nie będzie się różnił niczym, od jakiś j🤬ych demotów.
Przywróćcie piwa przy awatarach. Bo ich usunięcie c🤬ja dało. A tak, to chociaż częściowo dało się odróżnić szczekających userów od tych, co cokolwiek do forum wnosili.
Co do tego programu. Facet mnie obraża plując parówkami PIKOK, które uważam za jedne z najlepszych na rynku. Mają jedną z największych porcji mięsa. Pluje, harka jakby zjadał żywe gówno. Jest z niego krytyk kulinarny w c🤬j. Druga Gessler.
Pytanie brzmi - kto go do c🤬ja opłaca.

Dobrze gada! Pola mu!K🤬a prośba do moderatorów. Wyp🤬alajcie to nawet z poczekalni. Jak ktoś będzie chciał oglądnąc test parówek to wejdzie na jego konto na yt i oglądnie wszystko. Począwszy od testu zupek chińskich kończąc na robieniu corndogów. Ludzie na litość boską ogarnijcie japy. Te wirtualne piwa nic wam przecież nie dają więc po c🤬j wrzucacie takie ścierwo. 7 minut temu gość wrzucił ten film na yt...

1. Berlinki Classic MORLINY- 71% mięsa. 29% to c🤬j wie co.
2. Wyborne MORLINY- 71% mięsa. Nic innego jak Berlinki, tylko dla Biedronki.
Miejsce ostatnie:
Pikok - 83% mięsa. Gitara?

K🤬a prośba do moderatorów. Wyp🤬alajcie to nawet z poczekalni. Jak ktoś będzie chciał oglądnąc test parówek to wejdzie na jego konto na yt i oglądnie wszystko. Począwszy od testu zupek chińskich kończąc na robieniu corndogów. Ludzie na litość boską ogarnijcie japy. Te wirtualne piwa nic wam przecież nie dają więc po c🤬j wrzucacie takie ścierwo. 7 minut temu gość wrzucił ten film na yt...
hahaha, mamy zepsute spoleczenstwo, zmanipulowane bydlo ;X
Smak parów to każdego indywidualna sprawa, jeden pije szampana, drugi woli Tyskie. I co? któryś jest gorszy?
Fakt faktem że "tester" chyba powinien dosięgnąć zaszczytu bycia bohaterem harda. Przez te swoje "siemanko" i nieudolne próby naśladowania Gordona Ramsaya.
Pozdrawiam Was przyjaciele. Peace!!!

i tak najlpeszy tekst to ze twoja stara robi zupe z wody po parówkach
Chyba herbatę