Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Test parówek
Konto usunięte • 2013-04-05, 22:30
Test parówek znanego wam youtubera.

czyli co jedzą sadole
Zgłoś
Joseph_Fritzl 2013-04-05, 22:43 32
Ja tam wp🤬lam "Culineo" ze smakiem, p🤬li "chop" troszkę, ale i tak go lubię

podpis użytkownika

Come to papa
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-05, 22:46 8
@up
A myślałem, że nikt go nie lubi.
Zgłoś
capekpl1 2013-04-05, 22:50
Ja w całym swoim życiu może zjadłem max 5 razy parówkę.
Jak jem tylko kiełbasę, swojską.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-05, 22:56 41
Nienawidzę takich fałszywych, francuskich piesków, którzy udają torsje po zwykłych rzeczach. Wszystko aby wyjść na wielkich koneserów, którzy byle czego nie tkną.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-05, 22:59 3
^ Jakbys wiedzial co w tych zaj🤬ych paroweczkach jest i bys zobaczyl jak sa robione to za hooooy bys nie tknal tego syfu. Kazdy wybiera co je a jak facet chce pokazac co w nich jest i jakie sa to wporzo. Ja np. wiem co w nich jest jak sa robione ale wpierdzielam bo jestem za leniwy zeby zrobic cos bardziej zdrowego
Zgłoś
Krówka 2013-04-05, 23:02
Smak "sztucznej wędzarni"... ja p🤬le

podpis użytkownika

"Tak, nie zawsze znaczy nie" - Krówka
Zgłoś
kustoszpan 2013-04-05, 23:06 5
Boże jaka ciota, dostał prawie konwulsji, bo wziął gryza parówki. Parówka mu w dupę.

podpis użytkownika

Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
Zgłoś
kaiel 2013-04-05, 23:12
żaden autorytet, wszystkie parówki są ryzykowne, nie polecam

podpis użytkownika

plotę bzdury

*sypki drift po blacie*
Zgłoś
BrunerOvned 2013-04-05, 23:23 14
Najpierw trzeba skoczyć do masarni i zerknąć, z jakiego "mięsa" robi się parówki - a potem gadać o wyrafinowanych podniebieniach i francuskich pieskach.

podpis użytkownika

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
AdmirałFloty 2013-04-05, 23:41 106
K🤬a prośba do moderatorów. Wyp🤬alajcie to nawet z poczekalni. Jak ktoś będzie chciał oglądnąc test parówek to wejdzie na jego konto na yt i oglądnie wszystko. Począwszy od testu zupek chińskich kończąc na robieniu corndogów. Ludzie na litość boską ogarnijcie japy. Te wirtualne piwa nic wam przecież nie dają więc po c🤬j wrzucacie takie ścierwo. 7 minut temu gość wrzucił ten film na yt...

podpis użytkownika

J🤬
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-05, 23:49 10
@up popieram, j🤬 te wszystkie vlog-owe p🤬dy
Zgłoś
PikosTychy 2013-04-06, 0:03
sam jestes parówka , przestań mlaskać !
Zgłoś
vihura 2013-04-06, 5:07 1
za krytyke culineo , sram ci na ryj . jak cie pajacu slucham to moja tydzien nie myta parowka' lepiej pachnie. jestes c🤬ju "powered by morliny" dobre culineo nie jest k🤬a zle i z wody i z kuchenkiunder mikrofalowej co robi tyń tyń. ziom dluzej pierdilisz niz ten komentarz pisze. no k🤬a "maslana" zgin c🤬ju. maslana jest ryba k🤬o w pojebaej koszulce

gdzie jest edit?? no chyba mu nasram do uszu... testerze- ty miales parowe stareg w dupie a nie produkty w ustach..k🤬a "maślana"... tmaślana to był kumpel czesia i konieczki. over and out

podpis użytkownika

Widzisz i nie grzmisz
Zgłoś
seattle 2013-04-06, 6:53
najlepsze parówy ma "jano"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie