Garry Hoy, kanadyjski prawnik, zmarł w wieku 39 lat 9 lipca 1993 roku w wyniku upadku z 24. piętra budynku Toronto-Dominion Centre w Toronto.
Jako pracownik kancelarii Holden Day Wilson, próbował zademonstrować grupie przyszłych aplikantów, że okna w budynku są niezniszczalne.
W trakcie próby, rzucił się na szybę, która się nie rozbiła, ale ramka okna ustąpiła, co spowodowało jego śmiertelny upadek.
Hoy był znany ze swojego nietypowego zachowania, a jego śmierć stała się głośnym wydarzeniem w mediach.
Geneza wydarzenia związana była z chęcią zademonstrowania siły okien budynku, co zakończyło się tragicznie.
Najlepsze są te gumowe bo jak typ czymś rzuca to możę sie odbić jak na tym starym filmiku co typ cegłą znokautował kolege a potem siebie czy jakoś tak
Nie wiedziałem że istnieją gumowe cegły...

Nie wiedziałem że istnieją gumowe cegły...
Prosz...

A słyszeliście o gościu który sprawdzał wytrzymałość szyb w swoim biurze na 24 piętrze?
Garry Hoy, kanadyjski prawnik, zmarł w wieku 39 lat 9 lipca 1993 roku w wyniku upadku z 24. piętra budynku Toronto-Dominion Centre w Toronto.
Jako pracownik kancelarii Holden Day Wilson, próbował zademonstrować grupie przyszłych aplikantów, że okna w budynku są niezniszczalne.
W trakcie próby, rzucił się na szybę, która się nie rozbiła, ale ramka okna ustąpiła, co spowodowało jego śmiertelny upadek.
Hoy był znany ze swojego nietypowego zachowania, a jego śmierć stała się głośnym wydarzeniem w mediach.
Geneza wydarzenia związana była z chęcią zademonstrowania siły okien budynku, co zakończyło się tragicznie.
Tak autentyk sławny po śmierci został nawet krąży po świecie ie film z tej akcji
Prosz...
Ale to nie z tego filmiku o którym wspominał @quassar.
Oszukaństwo..
Prosz...
Styropian to tak do gumy średnio podobny.
A słyszeliście o gościu który sprawdzał wytrzymałość szyb w swoim biurze na 24 piętrze?
No i Hoy z nim
Tak autentyk sławny po śmierci został nawet krąży po świecie ie film z tej akcji
A jest szansa na link? ☺️
podpis użytkownika
I'm fucking crazy but I'm freeA jest szansa na link? ☺️
To lata temu można było znaleźć dziś tylko symulacje na you tubie odnalazłem . Może ktoś kto z kompa szuka ja z tel tylko korzystam i nie znalazłem niestety
Styropian to tak do gumy średnio podobny.
Chodzi o to, że domy buduje się ze śmieci.
W tym względzie niczym nie różnimy się od murzynowa, co lepiej chatkę z gówna i patyków.
[ Dodano 2025-03-20, 07:41 ]