Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Testoviron ma ból dupy i płacze
Konto usunięte • 2013-08-04, 0:04

Może i butthurt udawany, ale ryczy pięknie.
Zgłoś
trebeter 2013-08-04, 13:03 1
przeciez ten film ma z 5 lat
koles juz dawno zostal odnaleziony, wraz z nazwiskiem i zdjeciami
chyba dalej kreci, albo jeszcze do nie dawna krecil, przy czym przestal trollowac i chyba w miare normalne krecil
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-04, 13:04 3
Jestem jak Testoviron
I sram na twój Babilon
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-04, 13:04 25
To jest przecież ikona internetu, Koles jest prze c🤬jem

Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-04, 13:05 1
google.pl/search?safe=off&hl=pl&site=imghp&tbm=isch&so...

Nawet skany jego dowodu są na necie
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-04, 13:07
widać, że jankesi go ostro r🤬ali
Zgłoś
Suguru 2013-08-04, 13:10 7
Zyjemy w czasach, gdzie zwykle uposledzenie umyslowe nazywane jest "trollowaniem"...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-04, 13:16 1
Chyba jestem niedorozwinięty... To ma być śmieszne lub fajne? :|
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-04, 13:20 31
Właśnie to jest problem sadistica, uważacie się za inteligentnych ludzi, twierdzicie że jesteście tą lepszą i myślącą częścią społeczeństwa, nie przyznajecie się do polskiego motłochu i "plebsu", a kiedy pojawia się taki Testo, który swoimi zaczepkami celuje właśnie w ta najniższą i najmniej bystrą klasę naszego społeczeństwa, spinacie się tak samo jak oni i mieszacie go z gównem. To smutne, że tacy "bystrzy" ludzie jak wy nie wiedza co to znaczy prowokacja i trolling. Kazałbym wam wyp🤬alać z internetu, ale właśnie tacy jak wy są w nim źródłem radości dla takich osób jak Testoviron i i tych nielicznych, którzy jego humor są w stanie zrozumieć.

(Ciekawe teraz, od kogo zostane wyzwany, prawak, lewak, pedał, komunista? Może ż🤬d, mason lub dziecko neo? Albo jeszcze lepiej, może ktoś stwierdzi ze jestem arabem, albo jestem zbyt młody, zeby do internetu w ogóle mnie dopuszczono?)
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-04, 13:22 5
Testo królem internetu.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-04, 13:26 6
@up
Ty nie jesteś lewakiem, prawakiem, ż🤬dem masonem itp. Ty jesteś po prostu kolejnym idiotą który sądzi że pozjadał wszystkie rozumy i jest ponad to. Skoro nie widzisz nic złego w tym że polak wyjechał za granicę, poczuł trochę grosza przy duszy i ma prawo obrażać wszystkich polaków to po prostu jesteś idiotą bez honoru. I to właśnie przez takich jak Ty, Polska kiedyś upadła bo nie odważyli się walczyć o swoje aż do pewnego momentu... ten moment niebawem nadejdzie i w tych czasach...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-04, 13:28 1
@Tetsuo-san

Masz rację, ale zamknij mordę.
Zgłoś
tranzystor 2013-08-04, 13:33
TestoviHion był chyba u logopedy...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-04, 13:34
Jak już tak narzeka to niech nie mówi w naszym ojczystym jezyku.do piachu k🤬e.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-04, 13:36 14
Shadow323 napisał/a:

@up
Ty nie jesteś lewakiem, prawakiem, ż🤬dem masonem itp. Ty jesteś po prostu kolejnym idiotą który sądzi że pozjadał wszystkie rozumy i jest ponad to. Skoro nie widzisz nic złego w tym że polak wyjechał za granicę, poczuł trochę grosza przy duszy i ma prawo obrażać wszystkich polaków to po prostu jesteś idiotą bez honoru. I to właśnie przez takich jak Ty, Polska kiedyś upadła bo nie odważyli się walczyć o swoje aż do pewnego momentu... ten moment niebawem nadejdzie i w tych czasach...

Właśnie o takich jak ty mówię, ty tego nie rozumiesz : D
Zanim się wypowiesz to zasięgnij trochę wiedzy, bo pozory mogą mylić, a poza tym teraz tylko sie ośmieszyłeś : D
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-04, 13:36 6
Wy j🤬e polskie k🤬y. Wstyd mi za was grube szmaty.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie