👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Gdy czytam wasze komentarze , nie dziwie mu się że tak po was jedzie ... w internetach was pełno na świeżym powietrzu pustki .

Cytat:
Moja teoria nt. Testovirona w skrócie:
Dobrze powiedziane, ale dzieci i tak boli dupa (o co mu [i mi teraz] chodziło). Też uważam, że do trollowania potrzeba inteligencji.
baranqu napisał/a:
Jestem w stanie zaplacic komuw kto pierw zakopie zywcem uzytkownika, ktory wstawil to cos na sadola
Tobie z kolei gratuluję i dziękuję za te życzenia, ale wiedz, że to internet i raczej średnio się przejmuję groźbami niedowartościowanego gimbusa (bo więcej niż 14 lat ci nie daję).

Od dłuższego czasu jego dane latają po internecie. Ktoś go wytropił z tego co pamiętam, są zdjęcia, imię i nazwisko, adres. Także taki anonimowy to on już nie jest.
"Sadole" odkryli Testovirona po kilku latach od jego szczytowej formy. Sadistic umarł, gimbusy przejęły kontrolę.
Testo królem! Klejnot nilu!
Testo królem! Klejnot nilu!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie