Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Testoviron ma ból dupy i płacze
Konto usunięte • 2013-08-04, 0:04

Może i butthurt udawany, ale ryczy pięknie.
Zgłoś
milfister 2013-08-04, 13:36 1
"ty j🤬a kuhwo"
Zgłoś
kubol88 2013-08-04, 13:39
facebook.com/pages/Łukasz-Testoviron-Stanisławowski/161518360568125
Zgłoś
Bila 2013-08-04, 13:54
aopia napisał/a:

Wy nie znacie Testovirona? Ja p🤬le

Wódki nigdy z pajacem nie piłem,to jak go mam znać.A znaczy przez net,nie nie znam.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-04, 14:02 7
Gdy czytam wasze komentarze , nie dziwie mu się że tak po was jedzie ... w internetach was pełno na świeżym powietrzu pustki .
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-04, 14:20
Stare ze jap🤬le, uzytkownicy forum INSOMNIA nawet wyczaili jego adres i zdjecie calego ryja.
Zgłoś
KebabRemover 2013-08-04, 14:46 15
Klasyg, Testo - najlepszy troll IV Rzeszy Pospolitej.
Moja teoria nt. Testovirona w skrócie:
Człowiek skończył studia w Polsce, wyjechał do Stanów, tam dzięki ponadprzeciętnej inteligencji dorobił się fortuny.
W Polsce jest takie zjawisko, że zwykły niewyróżniający się chłopak wyjedzie ze wsi do miasta, zarobi trochę kasy, wróci do wsi, i jest panem, nagle koledzy się zlatują, chcą z nim jak najwięcej przebywać itp, bo ma kasę - Testo to wykorzystał przeciwko wam, chwali się, że ma kasę ale jej wam nie da, żeby bolała was dupa. Wyśmiewa po prostu plebs żądny cudzych pieniędzy.
Wie że Polacy nienawidzą ż🤬dów i Niemców, dlatego podaje się za ż🤬da i często opowiada historyjki jakoby pewien Hans miał pluć ''polaczkowi'' do pyska, a ten łapać tę ślinę zębami.
Tylko inteligentni to zrozumią, a reszta będzie się wk🤬iać, że ktoś wytknął im ich wady.
Prawdziwego Testovirona zobaczycie w filmiku jak zamawia nowego Rolexa przez telefon(tytuł: kto ma, ten ma) i w wywiadzie z Testovironem.

P.S. A najlepsze jego dzieła to:
- bogactwo czesc glowna
- polak rzecznik duma narodu
- blendzior co cie czeka
- gdynia 2010
- najgorszy dzien w zyciu 2013
- silownia
i humor specjalnie dla sadoli: patrycja to juz scierwo

Polecam, Piotr Fronczewski
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-04, 15:05 2
Cytat:

Moja teoria nt. Testovirona w skrócie:

Dobrze powiedziane, ale dzieci i tak boli dupa (o co mu [i mi teraz] chodziło). Też uważam, że do trollowania potrzeba inteligencji.

baranqu napisał/a:

Jestem w stanie zaplacic komuw kto pierw zakopie zywcem uzytkownika, ktory wstawil to cos na sadola

Tobie z kolei gratuluję i dziękuję za te życzenia, ale wiedz, że to internet i raczej średnio się przejmuję groźbami niedowartościowanego gimbusa (bo więcej niż 14 lat ci nie daję).
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-04, 15:12
Mam taki sam zegarek hehe
Zgłoś
Kamilarz 2013-08-04, 16:23 1
Macie polaczki kulhwa
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-04, 16:33 1
Od dłuższego czasu jego dane latają po internecie. Ktoś go wytropił z tego co pamiętam, są zdjęcia, imię i nazwisko, adres. Także taki anonimowy to on już nie jest.
Zgłoś
Promek 2013-08-04, 16:42 1
do dziury i wapnem posypac sterydziarskie gowno...
Zgłoś
klasz 2013-08-04, 17:39
Kiedy jaja mu obcięli bo jak ciota się drze?
Zgłoś
Ciesin 2013-08-04, 19:43 3
"Sadole" odkryli Testovirona po kilku latach od jego szczytowej formy. Sadistic umarł, gimbusy przejęły kontrolę.
Testo królem! Klejnot nilu!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-04, 19:47
@up kolejnego dupa boli xD
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-04, 20:03 1
aopia napisał/a:

Wy nie znacie Testovirona? Ja p🤬le

Większość ludzi nie kojarzy Dostojewskiego, Bułhakowa, Micińskiego, Baudelaire... Ale nie znać Testovirona czy Madzi z Sosnowca to obciach, nie?

A na poważnie, jak ktoś gościa nie kojarzy, to dobrze o nim świadczy. Widać nie marnuje czasu oglądając jutubowe ścierwo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie