👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może i ma talent ale na pewno nie ma mózgu. Jak wydupiasz się na dach - gasisz silnik, żeby nie pracował na sucho bez smarowania.

Argument jest taki że olej z miski się wylewa i pompa oleju zasysa powietrze...

przynajmniej trzymal lapy na kierownicy a nie pchal miedzy klatke lub gdzie indziej, dlatego sadze ze to ustawiany fake
koles byl na wszystko przygotowany
widac po tapczanie juz kilka razy musial probowac
koles byl na wszystko przygotowany
widac po tapczanie juz kilka razy musial probowac

sam bełkot.
tak jak ktoś wcześniej pisał, silnik do góry dupą, pracuje bez oleju (z wyjątkiem jakiegoś supercar'u, którego nazwy nie pamiętam, ale wytwórcy chwalili się, że jest jako 1 przystosowany do jazdy do góry dupą), a zerwanie paska nie koniecznie musi zniszczyć silnik, Np w FS'ie z mazdy po zerwaniu (pod warunkiem że nie było jeszcze planowania głowicy) wystarczy ustawić wałki wg znaczników wraz z korbą i można latać dalej
tak jak ktoś wcześniej pisał, silnik do góry dupą, pracuje bez oleju (z wyjątkiem jakiegoś supercar'u, którego nazwy nie pamiętam, ale wytwórcy chwalili się, że jest jako 1 przystosowany do jazdy do góry dupą), a zerwanie paska nie koniecznie musi zniszczyć silnik, Np w FS'ie z mazdy po zerwaniu (pod warunkiem że nie było jeszcze planowania głowicy) wystarczy ustawić wałki wg znaczników wraz z korbą i można latać dalej

widzę że wasza wiedza na temat konstrukcji silników opiera się na NFSie i GTA, więc nawet nie będę próbował komentować...
makabrax napisał/a:
masz na tą teorię jakieś argumenty czy poprostu usłyszałeś to od tego samego mechnika który twierdzi że jak się zerwie pasek rozrządu to silnik ulegnie zniszczeniu...
Opowiem Ci historię z mojego życia.
Jak byłem mały to przewróciłem kosiarkę do góry kołami, bo chciałem zobaczyć jak się nóż kręci.
Jakimś cudem nie upierdzieliło mi żadnej kończyny, ale kosiarka poszła w p🤬du. Zgadniesz co potem ojciec zrobił mi z dupy?
PS. Tak wiem, że to nie był silnik z kosiarki, jednak zasada jest ta sama.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie