Tak wypadł test możliwości w lambo

Akcja dzieję się w Czechach.
Akcja od 1:20
Po utracie kontroli i pierwszym uderzeniu kamera przestaje nagrywać. Kierowca wydostał się z auta o własnych siłach, natomiast jego kolega potrzebował przy tym pomocy. Kierowca i kolega przeżyli
L................R
2015-01-19, 15:54
Wyprzedziłeś mnie o te 10minut
No i git, no i c🤬j! Niech się wszystkie zjeby uczą, że liczą się umiejętności kierowcy a nie tylko drogie auto z milionem systemów to raz, a dwa jeżeli takowe posiada (umiejętności) to nie zap🤬la na niepewnej nawierzchni jak matoł.
nie czytałem opisu pod filmem i miałem przez chwile ból dupy że zajebista bryka ale jak się rozj🤬 to już mi przeszło
podpis użytkownika
raz, dwa, trzy - Baba Jägermeister patrzy.
Akcja dzieje się na Węgrzech

Napisy na samochodach Rendőrség = Policja.
Malina by się nie powstydził
szkoda że przeżyli, pewnie będzie następny raz i jeszcze kogoś zabije
N................m
2015-01-19, 17:00
"utrata kontroli" no ciężko nie stracić kontroli gdy wybije twój lekki samochód na 10cm nad zemie
ta k🤬a przeżyli !
skąd mieli by niby mieć problem z wydostaniem się jak ten wrak był rozczłonkowany do granic możliwości , chyba wstali otrzepali sie z piachu i tyle ale i tak nie wieze ze przezyli nie przy 300 km / h . no fucking way !
w................4
2015-01-19, 17:02
leonfun napisał/a:
Akcja dzieje się na Węgrzech
Napisy na samochodach Rendőrség = Policja.
Szczerze to sam nie wiem, bo źródło (topgear) podaje Czechy. Różne źródła rożne opinie, dla mnie to też Węgry, widać na samym początku język węgierski (napisy), no ale cóż
polecę klasykiem ____ a taki był ładny amerykański szkoda

)))
C................7
2015-01-19, 17:44
Swoją drogą zastanawialiście się kiedyś co trzeba w życiu robić żeby na takie auto uzbierać?
Właśnie się dowiedziałem, czytam książkę "Masy" i piszę pewien ambitny "biznesplan". Trzymajcie kciuki ;diabel:
URE
2015-01-19, 17:50
dlatego nigdy nie kupie włoskiego samochodu! TYLKO POLONEZ
D................7
2015-01-19, 17:53
Kolejni ciężcy idioci narażający życie innych na publicznych drogach. Za taki wyczyn powienien być permamentny zakaz wsiadania do pojazdów silnikowych. Wcale mi ich nie żal, a nawet dobrze, że rozpiździli się gdzieś bez szkody dla innych, bo przyjamniej nie będę już stwarzać więcej zagrożenia.
kamerka rozj🤬a sie że szkoda ;/