krajnadwisla napisał/a:
płatnerz z Krakowa
No jak k🤬a PŁATNERZ jak on miecze robi?

podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
tazmandu napisał/a:
No jak k🤬a PŁATNERZ jak on miecze robi?
Słownik PWN: płatnerz «od średniowiecza do XVIII w.: rzemieślnik wyrabiający metalowe zbroje, tarcze i hełmy, a także białą broń»
już widzę jak pod grunwaldem mają miecze z 50hf które są gibkie jak pały zomo, wyważone na "0". niestety 3/4 wojów nie posiadało miecza a a ci którzy mieli coś z rąk mistrza to było podobne do ncv1 wyważone 14-23 cm od jelca , bo nie po to robiono grań, zbrocza czy strudziny żeby się wiło jak dildos
Takafura napisał/a:
Słownik PWN: płatnerz «od średniowiecza do XVIII w.: rzemieślnik wyrabiający metalowe zbroje, tarcze i hełmy, a także białą broń»
Bronią zajmował się zbrojmistrz:p
Chyba błąd w tytule. "Testowania" jest tylko 12 sekund. Dałem cudzysłów bo to nie testowanie a zwykłe walenie w opony,
Niech startuje w wykutych w ogniu. Widziałem już odcinek z polskim kowalem "Trollskim" nie dał rady wygrać. Może okaże się lepszym kowalem i powalczy o tytuł.
Tom9310 napisał/a:
Bronią zajmował się zbrojmistrz:p
a pistoletami pistoleteusz
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Karboksylator napisał/a:
a pistoletami pistoleteusz
pistoletami zajmował się rusznikarz.
bardzo żałuję, że tamte czasy, jeśli chodzi o walkę między ludźmi, bezpowrotnie minęły, ponieważ to były prawdziwe sprawdziany nie tylko siły, ale umiejętności, techniki, wytrzymałości, sprytu i inteligencji.