Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:09
Testy DNA...
MisDetonator • 2020-07-30, 23:57
Popłacają.

Kolejny przykład sytuacji w której to mężczyzna odpowiada za zniszczenie i rozbicie kochającej rodziny.

Dla nie lubiących się z angielskim:
ukryta treść
Ogółem, w dniu urodzin córki mężczyzna wręcza żonie prezent. Ta wpierw cieszy się z butelczyny, potem na widok paczki cieszy się z domniemanej biżuterii a po wyjęciu złożonych papierów jak to typowa kobieta - roszczeniowa suka - stwierdza "lepiej aby to były bilety na 2 tygodniowe wczasy". Gdy tylko widzi zawartość następuje zmiana kodu na "co to ma być?". Wtedy facet tłumaczy że miał wątpliwości, więc dla świętego spokoju zlecił testy DNA córki. Kiedy do małpiego mózgu dociera powaga sytuacji, przechodzi na coraz bardziej płaczliwe "po co to zrobiłeś, dlaczego to zrobiłeś, przecież mała tak cię kocha" aby pod sam koniec wpaść w ton proszący "zabierz tę kamerę sprzed mojej twarzy, nie możemy po prostu o tym porozmawiać?".

Najlepszy dialog pod koniec
Suka -łaj did ju du dys
-a dlaczego Ty zdradzałaś?
-nie zdradzałam!
-dlaczego mnie zdradzałaś?
-nie zdradzałam!
-trzymasz w ręce dowód, test DNA.
- ... loading, system error. Reboot.
-miałeś na to 3 lata, czemu teraz mi to robisz? (i znowu facet zły i robi na złość jej biednej)

Na zakończenie fascynującej rozmowy filmujący zgrabnie podsumował sytuację słowami: słuchaj, masz czas do końca miesiąca, potem zabieraj swojego bękarta i wyp🤬alaj z mojej chałupy.

Morał z tej bajki jest krótki i niestety większości nieznany: Panowie, wiem że w się nie myśli, ale w razie jakichkolwiek wątpliwości, a nawet i bez, róbcie testy. Koszt tych kilkuset złotych to nic w porównaniu do zj🤬ego życia i setek tysięcy wydawanych na cudzego bachora oraz hodowanie k🤬y pod własnym dachem.

No, ewentualnie możecie jak większość sadoli pozostać przy i po problemie .
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
scrab 2020-07-31, 0:07 94
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2020-07-31, 0:10 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MisDetonator 2020-07-31, 0:11 34
Zgłoś
scrab 2020-07-31, 0:16 21
Zgłoś
konto usunięte 2020-07-31, 0:17 7
Ciekawe czy to fejk bo fejkiem zalatuje.
Jeżeli nie to brawo dla dindu za opanowanie.
Zgłoś
kurwicycek 2020-07-31, 0:23 23
Właśnie też mi coś tu śmierdzi. Murzyn obiłby jej ryja tak, że by ją gówniak nie poznał.
Zgłoś
MisDetonator 2020-07-31, 0:23 30
Zgłoś
luja27 2020-07-31, 0:31 1
Czas gownianeg nie roba wyjabac na bakutil
Zgłoś
DzidaZawodnik 2020-07-31, 0:47 2
Zgłoś
Asuritta 2020-07-31, 0:53 1
Zgłoś
Emilian89 2020-07-31, 1:19 5
Zgłoś
willoo 2020-07-31, 1:28
Zgłoś
glenton 2020-07-31, 1:48 2
Zgłoś
jenna.jameson 2020-07-31, 2:00 2
Fejk, bo laska zachowuje się sztucznie od pierwszego momentu. Gra.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem