Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
silwerbalk 2019-10-04, 20:55 42
Tarpan honker gówno jak skurywsyn nie dość że przestarzałe to jeszcze robione po łebkach i prowadzi się jak trumna...
Zgłoś
DaroXL 2019-10-04, 21:01
Zajebisty temat na Sadistic....
Zgłoś
os79 2019-10-04, 21:19 7
Pamiętam ten złom z woja... Straszne gówno...
Zgłoś
zdun 2019-10-04, 21:34 2
Tarpan... I tu można skoczy zdanie. Przyspieszenie i prowadzenie jak w autobusie. Ale ziemniaki na targ jak na najbardziej dawał radę. W niedzielę pod kościół umyty też wyglądał zacnie.
Zgłoś
Takafura 2019-10-04, 22:27 4
Już to kiedyś tutaj pisałem - od lat 20-tu mam auta terenowe i z forum rajdy4x4.pl dowiedziałem się że zbudowanie Tarpana to mistrzostwo świata. Zaprojektowała go i wykonała prototyp bada pasjonatów która nie miała żadnych normalnych materiałów. Korzystali z gównianych stali i elementów z ówczesnych maszyn rolniczych. A że porażka straszna to fakt.
Zgłoś
T................y 2019-10-05, 0:09 8
Takafura napisał/a:

zbudowanie Tarpana to mistrzostwo świata. Zaprojektowała go i wykonała prototyp bada pasjonatów która nie miała żadnych normalnych materiałów.

Honker, to był projekt realizowany przez państwową, dużą firmę i finansowany ze Skarbu Państwa. Nie żadni pasjonaci, tylko zwykli, beznadziejni konstruktorzy na stołkach. Pasjonaci i konstruktorzy z powołania to pracują w prywatnych firmach.
Zgłoś
Dżizas_kurde 2019-10-05, 0:33 3
Kółko odpadło temu Honkeru

podpis użytkownika

==============================================
Zgłoś
s................k 2019-10-05, 1:01 1
Przynajmniej bylo co testowac, nie to co teraz - testowanie niemieckich bmw e36
Swoja droga kiedys przywalilem ojca mercedesem kaczka(nie pytajcie jak) w ten zderzak, merc rozwalony a na tej tregrze z przodu tylko mala ryska
Zgłoś
boer 2019-10-05, 1:34 10
Pamiętam jak miałem przysięgę w Leźnicy wielkiej pod Ozorkowem albo innym psim c🤬jem. Staliśmy z 100 chłopa na drodze asfaltowej i blokowaliśmy ją, wedle rozkazu . I jechał honker z h🤬j wie kim w środku. Na nasz widok zatrzymał się, po krótkim postoju zapewne zjeby dla kierowcy zaczął jechać przez "polanę" taka zwykła trawa na poboczu i się k🤬a j🤬iec zakopał. 100 chłopa + z nie wiem może 15 psi c🤬jów z kadry jebło śmiechem na ten widok . Niestety mój ojciec z 25 lat temu miał tarpana, k🤬a ja p🤬le rdza żarła to w zastraszającym tempie jakie to było gówno, no ale swoje lata ma swoje prawa. Legenda dobrze że już przez rdze wj🤬a i martwa.

Później kupił Polonez Caro k🤬a z deszczu pod rynnę. W ostatnim roku to już w masce przedniej to zaciśniętą pięść wkładałem przez dziurę zrobioną przez rdzę. Ja p🤬le to były czasy i auta!
Możecie mnie szkalować jebie mnie to

podpis użytkownika

Zgłoś
~PowerBoBass 2019-10-05, 3:51
Widzę k🤬a mosty tylne wyły od początku w tym gównie, a myślałem, że tylko w moim bo stary, j🤬iec silnik zagłusza.
Zgłoś
bbkacprzyk 2019-10-05, 8:52 1
I ta skrzypiaca kierownica rozj🤬e krzyzaki i oczywiscie serwis co 1000km i okna z kredensu
Zgłoś
kampton 2019-10-05, 9:17
C🤬jnia, tak jak większość sprzętu naszej armii.
Zgłoś
Takafura 2019-10-05, 10:53
TranzystorWyklęty napisał/a:

Pasjonaci i konstruktorzy z powołania to pracują w prywatnych firmach.

Jasne, szczególnie w PRL za końcówki rządów Gomółki.
Zgłoś
panar3 2019-10-05, 12:53 4
Widzę że znawców zza gimbazowego biureczka tutaj sporo się zebrało. Tarpan do wożenia zimniorów z giełdy na targ to nie Honker. Mój koleś powiada,że na misjach się sprawdzały (trzy tury w Iraku i dwie w Afganie), szczególnie jak trzeba było (na pooczątku tak było właśnie bo rozkazy rozpoczęcia ostrzału chyba gołębie nosiły) sp🤬alać to hamburgery nawet woleli Honkera pożyczyć niż Hummerem się p🤬lić po wąskich drogach. Nie marudźcie, że armia ma gówniany sprzęt bi brzmi to jakby żołnierze byli gówniani a to nieprawda. Ma taki jaki jest wygodny dla sprzedajnych kurew w kolejnych rządach po 1989r.: taki by szwaby, kacapy i inne ścierwo nie miały się czego bać.
Takie gadanie, ze polscy inżynierowie są do dupy trąci albo gówniarstwem albo nieuctwem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie